Aleksa Jelić: Rad sa Ivanom je ležeran, zabavan i lak

Aleksa Jelić: Rad sa Ivanom je ležeran, zabavan i lak

Autor: | 26/09/2014

0

Plesač, pop pevač, voditelj - samo tako možemo da predstavimo Aleksu Jelića. On je u novoj sezoni emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" zamenio jednog, dugogodišnjeg člana ekipe ovog šou programa.
Kako je došlo do toga da Ana Štajdohar baš vas predloži kao zamenu?
- Krajnje spontano. Pričalo se ko će je menjati dok bude na zasluženom odsustvu i mislim da su i ona i Ivan bili istog mišljenja da ponude meni taj zadatak. I eto me.
Snimili ste do sada dve emisije. Kakvi su vam utisci?
- Ivan je nezamenljiv, njegove emisije su zabavne, originalne, kulturne, imaju sve atribute vrhunskog šou programa. Muzička ekipa je profesionalna, veoma mi prija da budem u ovom timu. Sve je ležerno, zabavno i lako.
Da li je to što ste bili učesnik emisije "Tvoje lice zvuči poznato", gde je Ivan bio član žirija, olakšavajuća ili otežavajuća okolnost?
- Ljudi sa sličnim ukusima i istim afinitetima se spajaju, pa mislim da je to presudilo da me Ivan pozove u svoju emisiju... Obojica smo "ludaci" što se profesionalizma tiče i to je bila inicijalna kapisla za dalju saradnju.
Pevač ste, plesač, radili ste i kao voditelj. Koji od tih angažmana najradije prihvatate?
- Sve od reda! Jer, jedno bez drugog - ne ide.
Koji od tih poslova je najzahtevniji i zašto?
- Sve je zahtevno na svoj način i svaki od njih iziskuje posvećen rad. Doduše, sa voditeljskim poslom nisam imao nikakva iskustva pre "Plesa sa zvezdama", pa mi je drago da sam i to iskusio.
Kako uklapate sve obaveze?
- Jedini odgovor je - dobrom organizacijom. Sreća da sam tu crtu povukao na mamu, ona je fantastičan organizator. A, sve se može kad se hoće!
Kada ćemo moći da očekujemo nešto novo kada je reč o vašoj muzičkoj karijeri?
- Početkom novembra naći će se u prodaji kompilacija najvećih hitova sa prethodna dva studijska albuma, kao i dva nova aktuelna singla, numere "Disko i fank" i "Još jednom". Posle toga ćemo videti u kom pravcu će ići nove pesme. Jedva čekam da krenu koncerti i tome se posebno radujem.

Izvor: Novosti

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin