Nataša Pavlović i Saša Joksimović voditelji emisije "Fantastik šou"

Nataša Pavlović i Saša Joksimović voditelji emisije "Fantastik šou"

Autor: | 29/09/2014

0

Produkcija "Grand" zaplovila je prošle subote emisijom "Zvezde Granda" na talasima "Prve", a mornarici Saše Popovića uskoro će se na ovoj televiziji pridružiti vodeća galija zabave. Kormilom "Fantastik šoua" upravljaće novopečeni "Grandov" tandem - voditeljka Nataša Pavlović i glumac Saša Joksimović. Probe za TV porinuće novog šoua privode se kraju, a Popović je već spremio šampanjac čijim će udarcem o krmu najmlađeg čeda najaviti njegovu prvu plovidbu.
Za Natašu uloga kapetana zabavnog programa nije strana. Pre desetak godina vodila je sa Aleksandrom Kuburom na RTS "Srećne telefone", a zatim je na "Pinku" sa Boškom Jakovljevićem bila domaćin rijalitija "Plesom do snova". Saradnja sa "Grandom" za nju je logičan nastavak karijere, jer je, kaže, svaka naredna emisija veća i bolja od prethodne.
- "Fantastik šou" biće najglamuroznija i produkcijski najzahtevnija emisija na našim televizijama - kaže Pavlovićeva, dodajući da se koncept emisije čuva u tajnosti kako bi za publiku bio pravo iznenađenje.
- Saša Popović je i ovog puta alfa i omega projekta. Sve se radi pod njegovim budnim okom, ali u produkcionom smislu ima mnogo novina.
Producent emisije je Predrag Pavlović, dok rediteljsku palicu drži Peđa Marković. Za scenografiju, ton i svetlo zaduženi su majstori svog zanata. Očekuje vas vrhunski šou kojeg se ne bi postidela ni RAI televizija. Cilj nam je da zadržimo staru publiku "Grandovih emisija", ali očekujemo da ćemo pridobiti i ljubitelje zabavne muzike. "Grand" će od ove godine veliku pažnju posvetiti pop sceni.
I Joksimović je, shvativši da je reč o velikoj i skupoj produkciji, scenaristički dobro potkovanoj, lako pristao da bude domaćin "Fantastik šoua".
- Ovaj angažman doživljavam kao novu rolu u glumačkoj karijeri i veliki izazov. Radujem se saradnji sa "Grandom" i početku snimanja. Saša je sjajan tip, krajnje opušten i normalan čovek. Time me je "kupio" i oduševio - iskren je Popovićev imenjak.
Novog šefa Nataša je oduvek doživljavala kao velikog profesionalca koji se odlično razume u posao, pa ne očekuje iznenađenja kada je reč o njenim obavezama u emisiji.
- Kada bi svaki građanin naše zemlje davao svom poslu onoliko koliko Saša sebe daje "Grandu", sigurna sam da bi Srbija bila Švajcarska - ističe ona.

Rođena u Zagrebu, gde je živela do 16. godine, Nataša kaže da je ranije imala predrasuda prema narodnoj muzici. Nije bliska njenom senzibilitetu, zbog čega ne zna ni da se veseli uz nju.
- Kada sam pristala da vodim "Fantastik šou", strepela sam od toga hoću li uspeti da uđem u materiju kako se u emisiji ne bi primetilo da nisam vrsni poznavalac popularne muzike. Ali, uveliko učim jer mi je stalo da prema zabavnjacima i narodnjacima imam jednak odnos. Smatram da je prevaziđeno distanciranje takozvanih urbanih likova od domaće muzike, jer se time ograđuju od zemlje u kojoj žive. Ukoliko žele da približe publici ono što rade, pozivamo ih da dođu u naše emisije koje narod voli da gleda. Pomirićemo tradicionalno i moderno - sigurna je Nataša.
Njen partner voli da sluša narodnjake i ubeđen je da svi imaju makar jednu pesmu iz ovog žanra kojoj ne mogu da odole.
Nema ničeg ružnog u "Grandu", dobroj pesmi i glasovima, i lepim ljudima. "Grand" ni na Pinku nije delovao loše, ali na Prvoj će vizuelno izgledati mnogo bolje. Osim novog identiteta, sve ostalo je i ranije bilo provereno dobro. U emisiji će se naći i kolažne rubrike, od kulture do humora. Raznolikost će nam biti pun pogodak - smatra Joksimović, koji bi rado ugostio svog brata na sceni "Fantastik šoua".
- To bi bilo odlično, ali njegovo gostovanje još nismo uzeli u razmatranje. Sigurno će nam se kad - tad pridružiti.
Nataša, kao što smo već videli, sjajno pleše, ali kaže da u pevanju nije ni upola dobra kao na podijumu za igru. Zato neće pokušavati da pesmom zabavlja publiku.
- Pevam samo za svoje uši i jadnog muža koji mora da me sluša. U kafani volim da mi pevaju "Ne kuni me, ne ruži me majko" od pokojnog Luisa. Cenila sam ga i volela kao pevača, jer je uspeo da izbriše granice između džeza i etna. Drage su mi i slavonske pesme - poručuje ona.
Za razliku od koleginice, Saša voli i da peva i da sluša druge na uvce.
- Ima mnogo narodnjaka koje tražim da mi sviraju, a "Jedna reka u mom kraju" od Novice Negovanovića mi je omiljena. Podseća me na rodno Valjevo. Ljudi smo, trebalo bi da budemo opušteni, da se smejemo i slušamo muziku. Manimo se stresa, glavnog okidača svih bolesti. Kažu da će onaj ko peva i raduje se , živeti dugo. Ja volim život i želim da živim dugo - završava Joksimović.

Izvor i foto: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin