Suzana Perić: Proslavila deveti rođendan kćerke Tifani

Suzana Perić: Proslavila deveti rođendan kćerke Tifani

Autor: | 06/10/2014

0

Naša poznata kreatorka Suzana Perić organizovala je danas veliku proslavu rođendana svoje kćerke Tifani koja puni devet godina. Atraktivna dama potrudila se da njenoj mezimici tog dana ništa ne nedostaje, pa su je već od ranih jutarnjih sati sačekali pokloni kod kuće, a tokom popodnevnih časova praviće zabavu u jendom beogradskom restoranu.
- Pošto je Tifani veliki ljubitelj sušija odlučili smo da ove godine pozovemo sve njene prijatelje u japanskom restoranu gde ćemo slaviti. Specijalno za nju napravićemo dekoraciju prostora i sigurna sam da će se svi lepo provesti - rekla je Suzana za portal Hellomagazin.rs.

Ona je nedavno organizovala i krštenje svoje mezimice kada su pravili svečani ručak, a kao rođendanski dar Tifani je uplatila putovanje u Diznilend.
- Pošto je počela škola na putovanje nismo mogli da krenemo baš u vreme njenog rođendana već smo odlazak u Pariz odložili za vreme raspusta. Sa nama će ići i moja sestra Maja kao i njen jednogodišnji sin Mark - zaključuje lepa umetnica.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: suzana perić