Milutin Mima Karadžić: Važno je živeti punim plućima

Milutin Mima Karadžić: Važno je živeti punim plućima

Autor: | 06/10/2014

0


Početak prikazivanja novog serijala „Budva na pjenu od mora“ braća Milutin i Milan Karadžić „zalili“ su penušavim vinom i nastavili da plove malim ekranima. Ko drži kormilo i da li ponekad na snimanju „zapenite“ jedan na drugog, pitamo popularnog Mimu.
- Milan je kao reditelj glavni, a time i odgovorniji za ceo posao. Česte su i svađe među nama na snimanju, ali mi smo nerazdvojni i stalno radimo zajedno.

I novi serijal se „peni“ od strasti i želje da se živi punim plućima.
- I ja živim punim plućima i pokušao sam da to prenesem na lik koji igram. A taj Savo Bačić nije samo biznismen, već i čovek koji stvarno živi život. Voli žene, voli piće, voli da se probija kroz život i rukama i nogama i voli da sam sebi obezbedi sve. Dopada mi se ta ideja. Nešto sam mu „prepisao“ od svojih osobina, a drugo je učinio scenarista.

Kažete da život uvek pobeđuje, a ne samo na filmu.

- Život mora da pobeđuje. Sve što radimo, radimo za danas i za ono što će biti sutra. Ne jednog dana, već odmah. A život je upravo to, život od danas do sutra i ono što teče sad, a ne nekada ranije ili nekada kasnije.

Dok se serija uveliko prikazuje, vi i dalje boravite u Crnoj Gori.
- Na Cetinju snimam film „Jesi li to došao da me vidiš“. Scenario je napisao Miodrag Karadžić, autor „Đekne“ i „Prve bračne noći“. Premijeru ove sjajne komedije očekujemo već krajem godine.

Otišli ste iz vašeg Ateljea 212, da li vam nedostaje pozorište?
- Zasad ne, jer neprestano radim nove serije i filmove. Mada sam prezauzet, to ne znači da neću u skorije vreme zaigrati i u teatru.

Kako vam prolaze dani kada niste na snimanju?

- Volim da sam pored mora. A ovde u Budvi otvorio sam jedan lep vinski podrum. Tu često sedim i pijem vino sa prijateljima. To je ta neka moja priča i moje trenutno zadovoljstvo koje imam.

Bije vas glas da ste okoreli neženja. Da li vas majka još tera pred matičara?
- Majka bi to volela. Ali nisam ja po odluci neženja, ja sam prosto sad neoženjen. A da li ću i dalje biti neoženjen, to ne znam. U životu to biva dosta burno. Pa neka bude kako bude.

Izvor: Novosti
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin