Biljana Tipsarević: U Budimpešti predstavila kolekciju "Vanvremenski šik"

Biljana Tipsarević: U Budimpešti predstavila kolekciju "Vanvremenski šik"

Autor: | 24/10/2014

0

U okviru manifestacije Mesec srpske kulture, u prostorijama Ambasade Srbije u Budimpešti, dizajnerka Biljana Tipsarević premijerno je prikazala kolekciju "Timeless Chic". Reviji su prisustvovale dame iz diplomatskog kora i visoki privrednici mađarske prestonice, a modele su među prvima pazarile supruge ambasadora koje su, kako Biljana kaže, oduševljene kolekcijom.
- Zahvaljujem se Ambasadi Srbije i Srpskom kulturnom centru u Budimpešti na pozivu i besprekornom gostoprimstvu. Revija je protekla kako se i očekivalo, a divni domaćini i gosti koji su istinski uživali u novoj kolekciji učinili su da njena prezentacija zauzme posebno mesto u  mojoj profesionalnoj biografiji - kaže Biljana za "Hello!".
"Vanvremenski šik" pravo je osveženje na domaćoj modnoj sceni. Zadržavši prepoznatljive karakteristike iz prethodnih kolekcija, talentovana dizajnerka ostala je dosledna svojoj minimalističkoj estetici. Inspirisana likovnom umetnošću, prirodom, istorijom i jakim ženskim ličnostima, novi modeli supruge tenisera Janka Tipsarevića odišu nežnošću, suptilnošću i svedenom elegancijom. Graciozna silueta prati liniju tela i, uz naglašen struk, finoćom izrade ističe ono najlepše na ženi.
- U želji da ova jesen damama svih generacija postane neponovljivo modno iskustvo, dizajnirala sam usku, elegantnu i svedenu siluetu, kojom preovladavaju zagasitobordo i ljubičasti tonovi u savršenoj razmeri sa pastelnim, nežnoroze nijansama. Pravi raj za dame verne nezaobilaznoj klasici predstavljaju rafinirani, strukirani komadi, vešto skrojeni u bež i crnoj boji. Vedrinu i živost, ali i blagu dozu seksepila, kolekciji "Timeless Chic" daje naglašen struk, kao i neobično sečene bluze i mestimični otvori na haljinama, koji savršeno nadopunjuju jednostavne, elegantne i pripijene suknje ispod kolena - ponosno završava kreativna Novosađanka.

Autor i foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti