Tori Speling: U bolnici shvatila da joj je brak završen

Tori Speling: U bolnici shvatila da joj je brak završen

Autor: | 25/10/2014

0

Američka glumica Tori Speling pre nekoliko dana hitno je prebačena u bolnicu zbog jakog napada kašlja. Prvo je stavljena u karantin zbog simptoma sličnih eboli, piše "Hollywood Life". U teškim trenucima, njen suprug Din MekDermot nije bio uz nju, te se Tori suočila s istinom da se njihov braku bliži kraju.
Shvatila sam u bolnici koliko smo svi krhki. Nažalost, to nije jedino što sam shvatila. Neko stvarno nije dobar za mene, jer bez obzira što sam u teškoj situaciji, nije tu za mene i nikada neće biti - napisala je Tori na svom profilu na Instagramu gde je i objavila fotografiju iz bolnice.
Tori je nedavno ispričala kako je zbog stresa koji je doživela zbog suprugove prevare spala na šokantnih 42 kilograma. MekDermot je, navodno, plavokosu glumicu prevario s Kanađankom par dana pre Božića prošle godine, a ona je od tada nekoliko puta hospitalizovana.
Nekadašnju zvezdu serije "Beverli Hils 90210" suprugova preljuba potpuno je slomila, a izvori bliski kćerki Arona Spelinga tvrde kako se požalila da trpi strašan pritisak, te da je zabrinuta zbog finansijskog stanja i lošeg braka.

Autor: Life Content

Foto: Tori Spelling / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti