Nik Lašej: Razvod od Džesike bio je najbolje rešenje

Nik Lašej: Razvod od Džesike bio je najbolje rešenje

Autor: | 14/11/2014

0

Prošlo je skoro osam godina otkako su pevački par Nik Lašej i Džesika Simpson okončali brak koji je skopljen za potrebe rijaliti emisije. U međuvremenu oboje su započeli nove živote i retko kada pominju jedno drugo. Ipak, Nik u poslednjem intervjuu nije mogao da zaobiđe pitanja o svojoj bivšoj supruzi.
On je sada u srećnom braku sa Vanesom Minilo s kojom očekuje drugo dete. Iako je voditeljka emisije Niku postavljala pitanja o njegovoj sadašnjoj ženi namera joj je bila da ga nagovori da priča i o prošlom braku.
Niku je bilo poprilično neprijatno kada ga je voditeljka pitala da li žali jer nije imao decu sa Džesikom.
- U našoj situaciji to je nešto najbolje što je moglo da nam se dogodi. Uvek ćete voleti svoje dete bez obzira na to šta osećate prema njegovoj majci, ali među nama je sve na kraju ispalo jednako i to je ono najbolje. Završilo se sve kako treba i oboje smo nastavila svoje živote - rekao je Nik.
Nik i Džesika učestvovali su u popularnoj MTV emisiji “Newlyweds” gde su često pričali o zasnivanju porodice. Danas njih dvoje nemaju nikakav kontakt i oboje su u srećnim brakovima. Džesika Simpson ima dvoje dece sa suprugom Erikom Džonsonom.

Autor: Life Content
Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin