Kejti Holms u panici zbog svoje kćerke Suri Kruz

Kejti Holms u panici zbog svoje kćerke Suri Kruz

Autor: | 26/11/2014

0

Iako do proslave božićnih praznika u domu holivudske glumice Kejti Holms ima još nekoliko nedelja, njena osmogodišnja kćerka Suri krajnje ozbiljno shvata poklone, koje želi da joj Deda Mraz toga dana ostavi ispod jelke. Poznata mama je u emisiji voditeljke Elen Dedženeris otkrila kako u njihovom domu teku pripreme za ovaj veliki praznik.
- Uveliko se pripremamo za proslavu Božića, a moja osmogodišnja ćerka odavno je napisala svoju božićnu listu poklona. Sve je već napisano, vrlo sistematično i sada već počinje da me hvata panika, jer razgovor sa Deda Mrazom nikako ne sme da se upropasti. Ne smete da preskočite nijednu stavku na toj listi, jer ako to učinite slede vam godine i godine slušanja o tom propustu, a onda vas sigurno očekuje odlazak kod psihoterapeuta - izjavila je Holmsova, koja ni u jednom trenutku nije spomenula Surinog oca i svog bivšeg supruga Toma Kruza.
Njihova kćerka u svojoj listi želja između ostalog je poželela i da dobije psa, ali i određene modne detalje za svog budućeg kućnog ljubimca, što njenu majku ni malo nije oduševilo.

Piše: Deana Đukić, Life Content
Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti