Željko Joksimović ispunio želju vernom fanu iz Rijeke

Željko Joksimović ispunio želju vernom fanu iz Rijeke

Autor: | 08/12/2014

0

Pop pevač Željko Joksimović tokom vikenda je nastupio u Rijeci i u prepunoj diskoteci “Mistique” napravio atmosferu za pamćenje. On je tom prilikom spremio i malo iznenađenje za svog velikog fana – Željanu koja je imala ogromnu želju da upozna omiljenog pevača za svoj trideseti rođendan. Poznati muzičar joj je prilikom susreta poklonio CD sa posvetom i poželeo sve najlepše, a njegova obožavateljka je bila presrećna zbog toga.

Hrvatska publika će imati priliku ponovo da uživa u Željkovoj muzici 21. i 22. decembra, kada će nastupiti u velelepnoj dvorani Vatroslav Lisinski i tom prilikom predstaviti projekat „Balkan Bazar“ - jedinstven muzički miks pop, filmskih i drugih kompozicija Joksimovića sa tradicionalnim pesmama sa balkanskih prostora, ali u potpuno novim aranžmanima.

Poznato je da je Joksimović hrvatskoj publici omiljeni pevač iz Srbije. On je prvi muzičar sa ovih prostora koji je pre čak 10 godina napunio zagrebačku Ledenu dvoranu, a koncert koji će se dugo pamtiti je i letošnji u Splitskoj areni.

Autor: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin