Nikol Kidman: Bila je ovo najteža godina za moju porodicu i mene

Nikol Kidman: Bila je ovo najteža godina za moju porodicu i mene

Autor: | 10/12/2014

0

Australijska glumica Nikol Kidman izjavila je da je joj je ova godina bila najteža u životu jer joj je iznenada preminuo otac, zbog čega je cela porodica u velikoj žalosti. Posle premijere animirano-igranog filma "Paddington" u Sidneju, u kojem je pozajmila glas jednom liku, Kidmanova je rekla da njena porodica tužno očekuje Božić, prvi put bez oca Entonija Kidmana, poznatog australijskog psihologa.
Entoni Kidman preminuo je u septembru u hotelskoj sobi u Singapuru od posledica srčanog udara. Tada je išao u posetu kćerki Antoniji.
- Ova godina je najteža za moju porodicu i mene. Oca pominjem jer želim da na neki način i dalje živi u nama, ali mi je istovremeno teško da pričam o tome - rekla je glumica.
Ni profesionalno gledano, 2014. nije bila dobra za glumicu. U novembru je izašao američko-britanski triler "Before I Go to Sleep" u kojem igra glavnu ulogu zajedno s Kolinom Firtom, ali je ostvarenje doživelo loš početak sa zaradom od dva miliona dolara, mnogo manje nego što su autori filma očekivali.
Ove godine je izašao i film "Grejs od Monaka" Olivijea Dana u kojem Nikol tumači lik princeze Grejs Keli. Film je ocenjen kao razočaravajući, a publika na Kanskom filmskog festivalu zviždala je protagonistima filma koji su došli da se poklone posle projekcije.

Autor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: nikol kidman