Šakira i Žerar Pike: Bajkovito dekorisali stan u Barseloni

Šakira i Žerar Pike: Bajkovito dekorisali stan u Barseloni

Autor: | 15/12/2014

0

Popularna kolumbijska pevačica Šakira već tri godine živi u Španiji. Latino diva je sa svojim izabranikom, fudbalerom "Barselone", Žerarom Pikeom, svila gnezdo u glavnom gradu Katalonije, gde u prostranom stanu uređenom u mediteranskom stilu odgajaju svog sina Milana. Par će uskoro dobiti još jednu prinovu, a pre ovog važnog datuma proslaviće Božić. U duhu običaja i tradicije tridesetsedmogodišnja pevačica i njen deceniju mlađi emotivni partner dekorisali su svoj stan mnogobrojnim božićnim ukrasima, a fotografiju dnevne sobe Šakira je objavila i na društvenim mrežama.
Nema sumnje da će Šakira i Žerar u društvu naslednika Milana tradicionalno proslaviti Božić, te da će i ove godine objaviti fotografiju svog badnjaka koji se u Barseloni zove "Caga Tio". To je ukrašeno božićno stablo dužine oko 30 centimetara, koje je potrebno čuvati, "odevati" i "hraniti" i bez kojeg se ne može zamisliti proslava ovog praznika u Kataloniji.
Inače, popularni emotivni partneri prošle godine su zajedno obeležili ovaj praznik u kući Pikeovih roditelja, a badnjaku se najviše obradovao Milan.

Autor: Life Content
Foto: Shakira / Facebook

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin