Milica Todorović: Srećna sam i zaljubljena u Miloša

Milica Todorović: Srećna sam i zaljubljena u Miloša

Autor: | 24/12/2014

0

Zvezda „Granda“ Milica Todorović tvrdi da nije u ljubavi s fudbalerom Predragom Perišićem, s kojim je mediji povezuju. Milica kaže da je verna koreografu Milošu Paunoviću, koji se razvodi od crnogorske pevačice Andree Demirović, s kojom ima sedmomesečnog sina.
- Zaljubljena sam i uživam u vezi s Milošem. Sve ostalo što pročitate, nije istina - rekla je pevačica i dodala da ne želi detaljnije da objašnjava njihov odnos, koji je pod lupom javnosti jer je Miloš i dalje zvanično u braku.
Miličina bliska prijateljica kaže da je njena veza sa koreografom trenutno stabilna, ali priznaje da su imali nesuglasice zbog medija koji povezuju pevačicu sa drugim muškarcima.
- Milošu nije svejedno zbog tih insinuacija iako je siguran da ga nikad ne bi prevarila. Bila je verna i prethodnom dečku Radetu Kovačeviću, s kojim je godinama bila u stabilnoj vezi, iako su mediji tvrdili da ga je varala s košarkašem Nikolom Pekovićem. Ona inače voli duge veze. Tako je pre Radeta imala samo jednog dečka, s kojim se dugo zabavljala. Svako ko poznaje Milicu zna da je ona verna i da joj nikada nije bilo bitno koliko njen dečko zarađuje, već se pri izboru partnera uvek vodila emocijama - kaže pevačicina prijateljica i objašnjava zašto Milica izbegava da o privatnom životu govori u javnosti:
- Milica ne želi da demantuje sve laži zato što smatra da će, ako se ne oglašava često, mediji prestati da pišu o njoj i Milošu.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti