Seka Aleksić organizovala novogodišnju večeru za prijatelje, saradnike i novinare

Seka Aleksić organizovala novogodišnju večeru za prijatelje, saradnike i novinare

Autor: | 24/12/2014

0

Tradicionalno, i ove godine, Seka Aleksić je organizovala novogodišnju večeru za prijatelje, saradnike i novinare u jednom restoranu na Topčideru.
Seka je sinoć ugostila Bobana Rajovića, Lepu Brenu, Tijanu Dapčević, Suzanu Perić i mnoge druge. Na meniju je bilo svega, a gosti su dobili kolačiće u obliku Deda Mraza, kao i rakijicu.
Mi smo iskoristili priliku da Seku pitamo i o ponudi za film, i o novom albumu i duetu sa Dadom Polumentom:
- Ovo je tradicionalno druženje i srećna sam što se divno družimo. Trebalo je da idem na odmor na Tajland, ali s obzirom na to da album nisam izdala, odmora za mene nema. Posle Božića ulazim u studio da odaberem pesme. Otpevala sam 15 pesama i tek ću odabrati one koje će se naći na albumu. Evo nekih od njih: `Ti se hrani mojim bolom, mojim suzama`, `Pucaj`, `Odiseja`. Što se tiče dueta, još uvek ne znam šta će se desiti sa tom pesmom. Jesam otpevala duet sa Dadom, ali ne znam da li će se on naći na albumu i da li ću ga uopšte i objaviti. Dobila sam ponudu za glavnu ulogu u jednom filmu, ali ne znam da li ću imati vremena da se tome posvetim. U januaru ću pročitati scenario i ako budem uspela sve da uklopim prihvatiću ponudu - ispričala je Seka ispred kamere SCANDAL! – a!

Tekst: IVAN VUKOVIĆ, copyrighted
Foto i video: IVAN VUČIĆEVIĆ, copyrighted

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: seka aleksić