Severina Vučković: Sreća nije u bogatstvu

Severina Vučković: Sreća nije u bogatstvu

Autor: | 03/01/2013

0

- Pesmu „Ostavljena“ napisala sam za žene u braku ili pred raskidom - kaže Severina Vučković, koja je ove godine postala majka, ali i žena koja opet traga za partnerom u ljubavi.
Severina kaže da joj za lagodan život ne treba novac i da to nikada nije bio kriterijum po kom je birala muškarca za sebe, kao i da nije želela da se njen privatni život pretvori u rijaliti šou.
- Pevam od 10 godine, imala sam bend sa 14, nastupala u dečjim mjuziklima... Sad sam se setila da mi je prvu pesmu kad sam imala 15 godina napisao Zdenko Runjić. Sa 17 sam snimila svoju prvu ploču i do sada sam objavila 12 albuma. Imala sam sreću što sam sarađivala s najvećim kompozitorima sa ovih prostora, kao što su Đorđe Novković, Arsen Dedić, Goran Bregović, Saša Lošić, Džiboni. I znate šta? Još se veselim svakom tonu i koncertu kao malo dete. Odigrala sam tri predstave, od toga 2007. najveću žensku dramsku ulogu hrvatske književnosti, barunicu Kasteli u „Glembajevima“. To je bitno za mene. I čini mi se da me najbolje stvari tek čekaju. A to da li mi je život rialiti šou, to je samo delić, posledica ovoga čime se bavim, javnog posla. Moje pesme, koncerti su važni, jer to volim i za to živim odmalena. Htela sam se baviti muzikom, nisam mislila da ću postati slavna tako da nisam odgovorna za medijska nagađanja. Isto tako sam svesna da ne razmišljaju svi kao ja i da valjda misle da im je zanimljiv i moj privatan život. Na to ne mogu uticati - kaže Severina.
Nedavno je postala majka, ali se brzo vratila pevanju. Od marta kreće na veliku turneju.
- Tek sada sam potpuna i srećna. Prvih meseci kada se rodio Aleksandar bila sam mašina za mleko i pelene, kasnije se sve to promenilo. Otkrila sam koliko uživam u svemu tome. Turneju “Dobrodošao u klub” počinjem drugog marta i pevaću u svim dvoranama u regionu. Sina Aleksandra ću svuda voditi sa sobom. Ne mogu da se razdvajam od njega. On odlično podnosi putovanja. Kad kažem “idemo na put”, on se uvek nasmeje. Aleksandar je navikao na društvo. Vikendom kod mene dođe dosta mojih prijatelja, puštamo pesme i uživamo, a on se veseli kao da je veliki - kaže Severina.
Severina se opredelila za muziku i roditeljstvo spram lagodnog života sa bogatim Milanom Popovićem koji je otac njenog sina. Trenutno ne želi mnogo da priča o tom odnosu.
- Džim Keri je rekao: “Voleo bih kad bi svi ljudi bili bogati da shvate da nije u tome štos“. Za muziku sam se opredelila pre 30 godina i s muzikom je moj život ne samo lagodan nego i prelep. Velika je sreća što ja od svoje muzike mogu i lagodno i lako živeti. Žene su se odavno izborile da imaju svoje zanimanje. One koje to, nažalost, nisu i koje zavise od muškaraca, njima je život možda lagodan, što ne znači i lak. Svakoj ženi je najvažnije da je muškarac iskreno voli i poštuje. Pokojni patrijah Pavle je rekao: “Ima puno sirote dece na ovom svetu kojima roditelji nisu pružili ništa osim novca“ - kaže pevačica.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još