Šon Pen: Odmor na Havajima

Šon Pen: Odmor na Havajima

Autor: | 05/01/2013

0

Dvostruki dobitnik Oskara Šon Pen (52) izjavio je da, uprkos dva braka, nikada nije istinski voleo. Ali, sudeći po fotografijama koje su uoči Nove godine snimili paparaci na plaži havajskog ostrva Maui, glumac neće još dugo biti sam. Iako, gazi šestu deceniju, Pen se na plaži "šepurio" u plavom šortsu sa pahuljama, pokazujući izvajano telo i definisane pločice na stomaku. Pustio je kosu i brkove, a to nije zbog nove uloge.
Glumac, inače politički aktivista, nedavno se vratio iz Bolivije gde je ubedio predsednika Eva Moralesa da iz zatvora pusti američkog biznismena Džejkoba Ostrejhera. Fokusirao se na humanitarni rad kada se 2010. razveo od glumice Robin Rajt (46), sa kojom ima kćerku Dilan (21) i sina Hopera (19).
- Nije sramota reći da svi želimo da nas neko voli. Kada se osvrnem na svoj ljubavni život, ne osećam da sam ikada doživeo istinsku ljubav. Razvod od Robin pomogao mi je da shvatim istinu o našoj vezi. Sedeo sam i razmišljao koliko sam bio u zabludi verujući da će ona ulagati u naš brak. Bilo je to fantastično poniženje u najboljem smislu - rekao je Pen, koji je pre Rajtove, četiri godine bio u braku sa Madonom (54).

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: šon pen Spy

Pročitajte još