Aleksandra Radović: Ljubav i posao se nigde ne ukrštaju

Aleksandra Radović: Ljubav i posao se nigde ne ukrštaju

Autor: | 08/01/2013

0

Pop zvezda Aleksandra Radović smatra da je Božić idealna prilika da se podsetimo na ljubav. Božićne praznike pevačica tradicionalno proslavlja u krugu porodice: sa ćerkom, roditeljima i sestrinom porodicom.
- Otkako sestra i ja imamo decu, porodična okupljanja za Božić postala su mnogo zanimljivija. Sestra i ja smo se kao deca najviše radovale badnjoj večeri. Sećam se sa koliko ushićenja smo u slami pronalazile bombone, kolače i novčiće. Obožavale smo i bakine lepinje. Nažalost, baka i deka više nisu živi, ali zato su tu moji roditelji, koji su se po odlasku u penziju preselili na njihovo seosko imanje i nastavili sa tradicijom proslavljanja verskih praznika. Nekada je deda unosio pečenicu u kuću, a danas to radi moj otac. Moja ćerka Nina je za prošli Božić imala tek godinu, tako da će joj, pretpostavljam, ove zime biti zanimljivo. Smatram da ne treba robovati ničemu, ali običaji se moraju poštovati. U mojoj porodici pokloni su se uvek delili za Božić, ali Ninu sam obradovala igračkom i za Novu godinu - kaže Aleksandra.
Publika smatra da nikada bolje niste izgledali. Da li je, možda, emotivna ispunjenost razlog vašeg blistanja?
- Svi mi to kažu, ali zaista ne znam o čemu je reč. Ništa ne radim drugačije od onoga što sam inače radila, a i ničeg posebnog nema u mom životu čemu bih pripisala zasluge. Uostalom, nisam preterano zadovoljna kako izgledam. Komplimente sam počela da dobijam posle porođaja. Primećujem taj fenomen i na prijateljici Jeleni Tomašević, koja izgleda mnogo bolje od kada je postala majka. Kamo lepe sreće da sam zaljubljena. Volela bih da se to dogodi, ali za sada nema nikakvih naznaka.
Da li ljubav može da bude prepreka velikoj posvećenosti i strasti koju imate prema poslu?
Ljubav i posao se nigde ne ukrštaju. Strast prema poslu deo je mene, a to osoba sa kojom sam mora da prihvati. Moji partneri nikada nisu imali problema sa tim. Ljubav i posao imaju različite putanje, ali lepo je kada se one prepliću u ozbiljnom i zrelom odnosu.
Šta stoji u vašem planeru za 2013. godinu?
Prvi put unapred ništa ne planiram. Život nas je naterao da ne razmišljamo o budućnosti, već da brinemo o tome šta ćemo raditi sutra. Moje želje se odnose na ljude. Otuđili smo se i uneli među nas bespotrebnu mržnju. Stalno jedni drugima nešto zameramo, prebacujemo, a nikada ne hvalimo ono što je dobro. Postali smo sitničavi i džangrizavi. Ljubav mora da pronađe put do nas kako bismo počeli da se bavimo sobom, ali i onima pored nas. Da se proširi u ovom našem napaćenom narodu, jer nam je svakodnevica postala prilično tužna.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti