Adel: Prvo pojavljivanje u javnosti nakon porođaja

Adel: Prvo pojavljivanje u javnosti nakon porođaja

Autor: | 10/01/2013

0


Pop zvezda Adel trebalo bi da se pojavi na svečanosti dodele Zlatnog globusa na Beverli Hilsu u nedelju, što će biti njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je u novembru rodila sina.
Organizatori dodele ove ugledne nagrade rekli su da će 24-godišnja britanska pevačica učestvovati na svečanosti kao nominovana pevača. Njena naslovna pesma "Skyfall" za najnoviji istoimeni film o Džejsu Bondu takmiči se za Zlatni globus u kategoriji najbolje numere.
Adel, koja se proslavila pesmom "Someone Like You", rodila je pre dva meseca svoje prvo dete, iz veze sa Sajmonom Koneckim, a nakon toga nije se pojavljivala u javnosti.
Izvođač je i koautor pesme za "Skyfall", koji je u bioskopima već ostvario zaradu od milijardu dolara, a njen album "21" je već drugu godinu zaredom najprodavaniji u Americi.
Na svečanosti koja će se održati 13. januara, Adel će se naći u društvu najvećih filmskih i televizijskih holivudskih zvezda, među kojima će biti i voditelji Džordž Kluni, Dženifer Lopez i Meril Strip, kao i nominovani umetnici Ben Aflek, Daniel Dej-Luis, Helen Miren, Leonardo Di Kaprio, En Hatavej i Kevin Kostner.

Autor: Life Content
Izvor: HRT

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin