Šarliz Teron: Šetnja u društvu sina Džeksona

Šarliz Teron: Šetnja u društvu sina Džeksona

Autor: | 14/01/2013

0

Južnoafrička lepotica Šarliz Teron juče je uslikana u šetnji po Beverli Hilsu sa svojim slatkim sinčićem Džeksonom. U martu 2012. glumica je šokirala svet kada je objavila da je usvojila dete. Šarliz je sa Džeksonom još od početka 2012. i vrlo je vešto uspela da ga sakrije od kamera, slave i preteranog publiciteta. Ipak, glumica već dugi niz godina govori o svojim planovima da usvoji dete. Kada je imala samo osam godina i kada je živela u predgrađu Johanesburga, napisala je pismo svojoj majci u kojem navodi kako želi da usvoji bebu iz sirotišta. Nedavno je Šarliz prepričala ovu epizodu sa pismom.
- Moja mama ga je pronašla i u njemu je pisala moja molba da me odvedu u sirotište, kako bi mogla da usvojim bebu. Oduvek sam znala da ću naposletku to i učiniti.

Šarliz je nedavno sa Džeksonom i svojom majkom Gerdom Teron bila u poseti Južnoj Africi, gde je radila na snimanju novog nastavka hit filma „Pobesneli Maks“. Šarliz i njena porodica su bili u poseti nekima od najpoznatijih restorana i hotela u Južnoj Africi, gde su pijuckali pića, jeli neverovatne specijalitete i odlično se zabavljali. Kada bi neki od obožavaoca prišao glumici i njenoj porodici, Šarliz je bila i više nego voljna da da autogram, fotografiše se i proćaska sa svojim vernim fanovima.

Tekst: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Šarliz Teron Spy

Najnovije vesti