Tajger Vuds i Elin Nordegren: Nova šansa za sreću

Tajger Vuds i Elin Nordegren: Nova šansa za sreću

Autor: | 18/01/2013

0

Tajger Vuds očajnički pokušava da ponovo vrati svoju bivšu suprugu, Elin Nordegren i za to je spreman da žrtvuje 200 miliona dolara, piše tabloid "National Enquirer".
Ovaj tridesetsedmogodišnji golfer predložio je Elin novi predbračni ugovor, iako je četiri godine mlađa plavokosa dama već dobila 110 miliona dolara, kad se razvodila od slavnog sportiste. Navodno je Elin poručila da će razmotriti predlog, ali samo ako u ugovor bude uključena i 350 miliona dolara teška klauzula za varanje. Lepa Šveđanka majka je Tajgerove dvoje dece, petogodišnje Samante i dve godine mlađeg Čarlija.
Izvora blizak paru kaže kako bi taj predbračni ugovor bio vredan više od polovine Vudsovih 600 miliona dolara bogatstva za koje Elin misli da su dovoljno jak razlog da je više ne vara.
- Tajger nije ni pogledao zahtev. Iako njegove računovođe misle da je lud, spreman je da potpiše predbračni ugovor i odredi datum venčanja. On se nikada nije oporavio od razvoda. Bio je u vezama sa nekoliko modela i lepotica, ali nijedna mu nije značila.
Iako je nekad bio najveća golferska zvezda, Tajgerova karijera i brak raspali su se nakon što je otkriveno da je imao niz ljubavnica.
Par se razveo 2010, nakon pet godina braka, a Elin trenutno troši puno vremena i novca obnavljajući 12 miliona dolara vredno imanje na Floridi.

Autor: Life Content

Foto: REUTERS

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još