Mirna Radulović spremna za finale "Prvog glasa Srbije"

Mirna Radulović spremna za finale "Prvog glasa Srbije"

Autor: | 18/01/2013

0

Mirna Radulovićprema svim anketama ima najviše šansi da postane pobednica „Prvog glasa Srbije“. Međutim, lepa Subotičanka ne smatra sebe favoritom i kaže da Nevena i Sara imaju jednake šanse za pobedu.
- Stavovi publike se konstantno menjaju i mislim da smo, s obzirom na to, sve tri u istom položaju. To što se priča da sam favorit ne stvara mi nikakav dodatni pritisak jer na superfinale ne gledam kao na kraj, već ga posmatram samo kao još jednu emisiju - kaže za Mirna Radulović.
U odnosu na svoje suparnice, Mirna se pokazala kao najkompletnija - bez zamerki žirija na glas, a i pokazala je dobru sposobnost transformacije, i u svakom muzičkom žanru se odlično smašla. Međutim, otkriva da su joj određene pesme bile komplikovanije za izvođenje od drugih.
- Najteže mi je bilo da pevam hit Zorice Brunclik „A tebe nema“ jer privatno ne slušam narodnu muziku. Drago mi je što sam se i u tome dobro snašla - ističe Mirna.
Otkako su ostali takmičari napustili zajedničku kuću, Sara, Mirna i Nevena prave žurke utroje i još više su se zbližile iako su suparnice.
- Sada smo sve tri u istoj sobi, zajedno spavamo i ručamo. Nevenu i Saru ne posmatram kao konkurenciju, već kao svoje prijateljice. U kući je sada pomalo pusto i tiho, fali nam Zoki da svira gitaru. Velika praznina osetila se i nakon eliminacije Saške i Ivana, s kojima sam provodila najviše vremena - kaže superfinalistkinja.
U završnoj epizodi šoua, koja je zakazana za nedelju, Mirna će se potruditi da se pokaže najbolje što ume iako ne cilja isključivo na pobedu.
- Posvetiću podjednaku pažnju i pevanju i plesu. Potrudiću se da mi scenski nastup bude najbolji do sada i da ne razočaram fanove. Uopšte nije bitno ko će pobediti jer je to samo titula i čast, a od pevača zavisi kako će dalje graditi svoju karijeru - ističe takmičarka.
Pobedila ili ne, Mirna planira da se u superfinalu dobro zabavi.
- Moja jedina strategija za nedelju je da se opustim i uživam.
Mirna kaže da je takmičenje u „Prvom glasu Srbije“ bilo nezaboravna avantura, ali da joj je drago što će uskoro moći dobro da se naspava kod kuće. Ona u Subotici živi s majkom i dva minuta mlađom sestrom Nerom, koja svira klavir i peva.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još