Vesna Zmijanac: Ponosna na kćerkine uspehe

Vesna Zmijanac: Ponosna na kćerkine uspehe

Autor: | 24/01/2013

0


Vesna Zmijanac (56) kupila je stan na Voždovcu, ali ne sebi već ćerki Nikoliji, kao poklon za završetak fakulteta. Iako je bilo najavljivano da će renoviranje stana biti gotovo na proleće, ono je završeno a Vesna je ključeve uručila svojoj jedinici.
- Moja ćerka Nikolija je diplomirala na američkom koledžu sa sjajnim prosekom u Grčkoj i presrećna sam zbog toga. Jedna velika briga manje. Nije bilo lako ni emotivno, ni finansijski izdržati njeno školovanje i to što je bila daleko. Sad je ovde, mnogo mi je lakše, mirnija sam - iskrena je Vesna.

Završili ste renoviranje njenog stana?
- Stan joj je poklon za diplomiranje. Obećala sam joj da će imati svoj stan kad diplomira i obećanje sam ispunila, jer je i ona ispunila svoje. Imala je Nikolija i nešto svojih parica, pa je dodala. Ona je veliki štediša kao Brena, koja je inače poznata po tome. Nije ni čudo, obe su rođene na isti dan. Čuvala sam Nikoliji sve parice koje je dobijala od rođenja, jer svako ko je došao da vidi moju ćerku donosio je neke pare, pa se nakupila lepa gomilica. Pored toga, Nikolija je leti radila, pa je i to sačuvala. Kupile smo stan na Voždovcu u novoj zgradi. Nije bilo potrebe da ga renoviramo, ali smo neke zidove izmeštale.

Izvor: Vestionline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin