Silvester Stalone: Isplivale porodične tajne

Silvester Stalone: Isplivale porodične tajne

Autor: | 25/01/2013

0


Na vrhuncu karijere, krajem osamdesetih godina prošlog veka, Silvester Stalone veliki deo zarade morao je da da svojoj polusestri Toni-En Filiti, koja ga je ucenjivala da će u javnost izaći sa pričom da ju je zlostavljao, ako joj svakog meseca ne bude davao određenu svotu novca.
Filiti, koja je bila zavisnica o lekovima, pretila je glumcu da će mu lažnim optužbama uništiti karijeru, a njeno ćutanje junak "Rokija" morao je da plati milionima dolara. Toni-En preminula je letos, u 48-oj godini od raka pluća, a Silvester joj je sve vreme plaćao i troškove lečenja.
- Nažalost, slavne osobe, političari i sportisti često budu meta ucena članova svojih porodica i saradnika, koji tako žele da izvuku novac od njih - rekao je Staloneov predstavnik za medije za New York Post.
O slučaju se oglasila i glumčeva majka Džeki, koja tvrdi da je Toni-En pila 65 tableta dnevno i stalno je pretila polubratu.
- Zavisnik će učiniti sve. Kad je Silvester postao poznat pokušavao je da joj pomogne. U to vreme, 1987. godine, bio je jako popularan pa su mu advokati savetovali da joj da nešto novca, samo da je ućutka - ispričala je Džeki.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti