Maraja Keri snimila pesmu za Diznijev film "Oz veliki i moćni"

Maraja Keri snimila pesmu za Diznijev film "Oz veliki i moćni"

Autor: | 08/02/2013

0

Višestruka dobitnica nagrade Gremi, pevačica Maraja Keri snimila je pesmu "Almost Home" za film "Oz, veliki i moćni", fantastičnu avanturu u režiji Sema Raimija koju publika s nestrpljenjem očekuje. Pesma „Almost Home“ biće objavljena kao singl, a režiju za spot radiće Dejvid LaŠapel. Njih dvoje su već dva puta sarađivali i sada će se ponovo okupiti za ono što LaŠapel opisuje kao „duet između Maraje i filma.“

- "Almost Home" ima poruku koja se odlično slaže uz film - kaže Maraja Keri koja je učestvovala u pisanju teksta i produkciji.

- Ovo je pozitivna pesma, daje vam osećaj da se vraćate kući gde ćete biti okruženi ljudima koji vas vole.

Diznijeva fantastična avantura „Oz veliki i moćni“, u režiji Sema Raimija govori o poreklu dobro poznatog lika Čarobnjaka iz Oza, koga je stvorio L. Frenk Baum. Kad Oskar Digs (Džejms Franko), sitni cirkuski mađioničar sumnjivog morala, bude bačen iz prašnjavog Kanzasa u živopisnu zemlju Oz, misliće da je dobio premiju – slava i bogatstvo su mu na dohvat ruke – sve dok ne upozna tri veštice, Teodoru (Mila Kunis), Evanoru (Rejčel Vajs) i Glindu (Mišel Vilijams), koje nisu ubeđene da je baš on taj veliki čarobnjak koga su svi očekivali. Kada nevoljno bude uvučen u probleme koji muče zemlju Oz i njene stanovnike, Oskar će morati da otkrije ko je dobar, a ko zao pre nego što bude prekasno. Uz pomoć magičnih veština, iluzije i promućurnosti, pa čak i malo čarobnjaštva, Oskar će se pretvoriti ne samo u velikog i moćnog čarobnjaka iz Oza već i u bolju osobu. Film će biti premijerno prikazan u bioskopu Cineplexx Delta City 2.marta, a od 7. marta stiže i na redovne repertoare naših bioskopa.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: maraja keri