Merjem Uzerli: Raskid zbog preljube

Merjem Uzerli: Raskid zbog preljube

Autor: | 12/02/2013

0


Sultanija Hurem, kako je mi znamo iz “Sulejmana Veličanstvenog“, zapravo glumica Merjem Uzerli, i njen dojučerašnji verenik Čan Ateš raskinuli su i stavili tačku na ljubavnu vezu, potvrdio je Ateš jednom turskom dnevnom listu u četvrtak.
Naime, kako se moglo čuti sredinom nedelje, golupčići su raskinuli nakon što je Merjem, na nagovor prijateljice, otišla do restorana u kojem je njen sada već bivši verenik ručao s nepoznatom plavušom. Istog dana glumica je napustila zajednički stan i preselila se kod drugarice, a vest o raskidu Istanbulom se pronela brzinom svetlosti.
Kako se i očekivalo, Merjem nije želela da potvrdi priču o raskidu, a činjenicu da se preselila kod prijateljice pokušala je da opravda dolaskom prijatelja iz Nemačke s kojima navodno želi da provede nekoliko dana. Ipak, Ateš je otišao korak dalje, pa je informaciju o raskidu potvrdio, uz opasku da je sve u životu moguće, pa i to da se ljudi razilaze. Na pitanje da li je moguće da se pomiri s Merjem, Čan nije želeo da odgovori.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti