Filip Pat: Sa bivšom suprugom pričam samo o detetu

Filip Pat: Sa bivšom suprugom pričam samo o detetu

Autor: | 12/02/2013

0


Nekadašnji supružnici su se prvi out nakon razvoda pojavili zajedno na jednom događaju. Ona je ušla na jedan ulaz, on na drugi, a sve vreme su stajali nekoliko metara razdvojeni, ne razmenivši nijedan pogled.
Što brzo dođe, brzo i prođe. Tako je bilo u slučaju Leontine Vukomanović i Filipa Pata. Nakon samo nekoliko meseci zabavljanja su stali na "ludi kamen", ali su se još brže i rastali. Posle toga su brojne javne svađe obeležile njihov rastanak, ali najveća je bila ona kada je Leontina krstila njihovu ćerkicu Luciju, a da o tome nije obavestila nekadašnjeg supruga. Ipak taman kada su svi bili sigurni da su se strasti između dvoje muzičara smirile, i kad smo pomislili da su u dobrim odnosima, njih dvoje su se prvi put pojavili zajedno na jednom gradskom događaju i demantovali naša nagađanja. Prvi je stigao Filip, a samo nakon nekoliko minuta i Leontina, koja je kao da je znala da je došao njen bivši suprug, ušla na suprotan ulaz od njega.
- Samo mi recite gde je Verica Rakočević, molim vas. Hoću da budem sa njom - rekla je na ulazu organizatorima, kabarea koji se to veče premijerno izvodio na jednom beogradskom splavu.
Celo veče je stajala sa kreatorkom, povremeno se smeškajući, ali smo stekli utisak kao i da joj je bilo malo i neprijatno. Pretpostavljamo da je to zbog toga što je samo nekoliko metara dalje stajao Filip Pat sam i namrgođen. Pošto smo spazili da je situacija bila veoma napeta, otišli smo do Filipa i shvatili da uopšte nije neraspoložen, već naprotiv veseo i spreman za priču sa nama.
- Ajmo ispred da porazgovaramo ovde je buka, a pošto je hladno ogrni se mojoj jaknom - bio je vrlo ljubazan, pa ga je novinarka već na početku pitala da li ima nešto novo na njegovom ljubavnom planu.
- Iskreno nisam zaljubljen. Imam puno obaveza, nastupam, radim i nemam vremena za to - rekao nam je, a na pitanje zašto Leontina i on beže jedno od drugog, odgovorio je:
- Ukoliko pitaš za moje odnose sa mojom bivšom ženom, to nisu nikakvi odnosi. Nas dvoje imamo jednu zajedničku tačku, a zove se Lucija, koja će uskoro napuniti tri godine. Ovo sve ostalo je 'Zdravo, zdravo, kako je dete...' Nas dvoje nemamo razloga da razgovaramo i komuniciramo, već jednostavno svako je na svojoj strani. Nije to nepoštovanje, već, kažem, svako vodi brigu o svom životu i to je kraj.
Iako trenutno nije zaljubljen, to mu uopšte ne smeta, naprotiv. Kako je još rekao, posvećen je ćerkici sa kojom provodi najviše vremena, kao i poslu, a pošto nastupa sa Natašom Bekvalac, na kraju razgovora ispričao je da sa njom nikad nije dosadno.
- Ma Nataša je super. S obzirom da je jedna od nalepših žena kod nas, svako veče dobija po četiri ponude za brak, neke poklone, bukete, a ja ništa... Ma ni čokoladu mi ne daju - rekao je uz osmeh na kraju razgovora.

izvor: Pulsonline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti