Sergej Ćetković: Svako se rodi za nekoga

Sergej Ćetković: Svako se rodi za nekoga

Autor: | 12/02/2013

0


Sergej Ćetković nedavno je rekao divnu rečenicu – svako se rodi za nekoga. Izvesno je da on nije rođen samo za svoje najbliže, već i za bezbroj ljudi koji vole njegove pesme, a cene njegove ljudske kvalitete. Na Dan zaljubljenih deo njih biće u Kombank areni na njegovom solističkom koncertu. Budući da taj prostor izaziva strahopoštovanje samom svojom veličinom, pre bilo čega drugog zanimalo nas je da li kada uđe u Arenu pomisli: "Sergej, svaka ti čast kada si u stanju da ovo napuniš."

- Pre dve godine imao sam veću tremu jer je to bio moj prvi koncert u Areni. Sada postoji iskustvo, ali odgovornost je velika, kao i želja da napravim zaista lepo veče - kaže Sergej na početku razgovora za Svet, i dodaje:
- Bogu hvala, pripreme teku kako treba, ali nekih navika ne mogu lako da se rešim. Jednostavno, deo su mene, a među njima je i potreba da vodim računa o stvarima kojima se pevač u dalekom svetu ni slučajno ne bi bavio. Volim da učestvujem u svim segmentima koncerta i da se kreativno trošim, mada to može da bude veoma zamorno. Eto, pola pet je, a ja tek sad idem kući na pola sata, da se malo poigram sa decom, a onda se vraćam u Arenu na probu, koja će trajati do kasno u noć.

Da li se takvo ponašanje bazira na osećaju da ćete vi, ipak, sve najbolje uraditi?

- Nikad nisam imao takmičarski duh, koji bi me terao da bilo šta radim bolje od drugih. Jednostavno, volim da se posvetim detaljima jer znam šta je mene uspelo da kupi na nekim koncertima.

Da li se sa suprugom Kristinom konsultujete oko nemuzičkih stvari vezanih za koncert, kao što je oblačenje?
- To uvek radim u pet do dvanaest. Otprilike znam šta mi dobro stoji, a hvala bogu, imam dosta toga na raspolaganju. Mnogo mi je bitnije kakav će biti zvuk, rasveta...

Kako provodite vreme pred sam koncert?
- Tog dana budim se ranije nego obično, još jednom proveravam da li je obavljeno sve što sam planirao, a javljaju se i nove ideje. Tenzija vlada sve dok ne kročim na scenu.

Ostatak intervjua pročitajte u novom broju magazina Svet!

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin