85. dodela Oskara u znaku mjuzikla

85. dodela Oskara u znaku mjuzikla

Autor: | 21/02/2013

0

Sudeći prema najavama producenata, 85. dodela Oskara, koja je zakazana za 24. februar, biće u znaku muzike i plesa, pošto će slavne filmske zvezde nastupima da odaju počast filmskim mjuziklima.

Producenti ceremonije Kreg Zejdan i Nil Meron otkrili su da će te večeri nastupiti zvezde filma "Jadnici" Hju Džekmen, En Hatavej i Rasel Krou, a pridružiće im se i Helena Bonam Karter, Dženifer Hadson i Ketrin Zita Džons, koje su takođe ostvarili zapažene uloge u mjuziklima. Oni su otkrili i da će dodela Oskara biti puna iznenađenja:

- Ne želimo da igramo na sigurno - rekao je Zejdan dodajući da će produkcija biti ogromna. Ipak, oni su želeli da podele neke detalje javnosti, pa su potvrdili glasine da će te večeri nastupiti Džastin Timberlejk i Barbra Strajsend, koja je poslednji put nastupila na Dodeli pre 36 godina. Među izvođačima biće i britanska pevačica Adel, koja će otpevati pesmu "Skyfall" iz istoimenog novog filma o Džejmsu Bondu, ali su prodicenti negirali glasine da će se na bini te večeri sresti svi glumci koji su do sada na filmu igrali slavnog agenta 007. Sada je poznato i da će čitava ceremonija trajati nešto kraće od tri sata, kao i da će se među zvezdama koje će uručiti nagrade naći i šest studenata filmske akademije, koji su pobedivši na takmičenju stekli tu privilegiju. Voditelj 85. dodele Oskara biće Set MekFarlan.

Izvor: Life Content
Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti