Nataša Bekvalac: Kada volite, nije važno u kom ste gradu

Nataša Bekvalac: Kada volite, nije važno u kom ste gradu

Autor: | 23/02/2013

0

Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je započela saradnju sa kompanijom "Telenor" kao promotivno lice muzičkog servisa "Dizer", koji će biti na raspolaganju korisnicima njihove mobilne mreže. Razlog za to je što je pop zvezda najslušaniji domaći izvođač i svakog dana ima sve više fanova.

- Ovo je još jedna potvrda mog dugogodišnjeg rada. „Telenor“ je velika i ozbiljna kompanija i veliko mi je zadovoljstvo što sam u tako dobrom društvu koje čine mladi, kreativni i vrlo uspešni ljudi - kaže Nataša za "Hello!".

Poslednjih meseci pevačica vredno radi na završetku svog novog albuma koji njena publika s nestrpljenjem očekuje.

- Već postoji potpuno jasan koncept albuma i posao polako privodimo kraju. Nikada nisam bila od onih izvođača koji jure za terminima u kojima je dobro samo da objave album na štetu kvaliteta. Pravo vreme za objavljivanje albuma je onda kada sam zadovoljna svakim detaljem. Kako sada stvari stoje, materijal će biti spreman za otprilike jedan mesec - tvrdi Bekvalčeva.

Budući da za svoju publiku uvek želi samo najbolje, muzička diva je nedavno otputovala sa timom saradnika u Pariz, gde će snimiti spot za novi singl "Sluškinja" koji je za kratko vreme postao veliki hit.

- Pesmu "Sluškinja" porede sa nekim mojim ranijim hitovima, kao što su "Dobro moje", "Nikotin", "Ponovo". Ta kompozicija je moderna varijanta svih tih pesama koje su pune emocija, a ja se u tome najbolje snalazim. Zbog toga ću sa ekipom mojih saradnika u Parizu snimiti spot za tu numeru - kaže Nataša koja neće povesti svog emotivnog partera Vladu Vuksanovića.

- Kada volite, onda vam nije važno u kom ste gradu. Viđala sam mnoge parove u najlepšim gradovima, a nisam osetila "hemiju" među njima. Ali takođe sam viđala i ljude u najmanjim zabitima koji su pucali od ljubavi. Lokacija nije merilo ljubavi - uverena je Nataša.

Harizmatična dama nerado govori o svojim emocijama prema uspešnom manekenu i pored toga što njih dvoje već jedanaest meseci uživaju u skladnoj romansi.

- Kada ste javna ličnost, često se izloženi lošim komentarima i lošoj energiji ljudi, a ja od toga želim da sačuvam ono što mi je najvrednije, moju porodicu i osobu koju volim. Nerado pričam o svojoj vezi, ne zbog toga što nešto krijem već zato što želim da je sačuvam od loših uticaja.

Osim što uživa u ljubavi i velikim poslovnim uspesima, atraktivna Novosađanka se uvek najviše obraduje uspesima kćerke Hane koja će u septembru krenuti u školu.

- Hana je nedavno radila testove koji su pokazali da je zrela devojčica i da je potpuno spremna za prvi razred, pa će pre vremena poći u školu. Zbog toga sam vrlo srećna, ali me i malo rastužuje činjenica što više neće moći da ima rasterećeno detinjstvo već će uskoro dobiti školske obaveze - tvrdi Nataša koja će uskoro organizovati proslavu šestog rođendana svoje mezimice.

- Nikada nisam slavila svoje rođendane, ali od kada sam postala majka, datum rođenja moje kćerke je za mene najvažniji u godini. Uvek organizujem proslavu njenog rođendana, a od kada je porasla još više uživam u tome jer sada ona zna da se raduje tim žurkama za njeno društvo. Pošto je već velika devojčica počela je i da učestvuje u pripremama slavlja - zaključuje popularna pevačica.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin