Kim Kardašijan i Kanje Vest: Pozirali nagi za naslovnicu magazina

Kim Kardašijan i Kanje Vest: Pozirali nagi za naslovnicu magazina

Autor: | 26/02/2013

0

Kim Kardašijan pozirala je sa dečkom Kanje Vestom za naslovnu stranu francuskog magazina "L'Officirl Hommes" potpuno naga. Na crno-beloj fotografiji slavni reper ogrenut je leđima dok grli svoju devojku. Ovo izdanje francuskog magazina pojavilo se samo nekoliko dana nakon što je Kim objavila da će u budućnosti pokušati da vodi mirniji život što dalje od očiju javnosti.
- Spremna sam da budem mnogo manje otvorena oko nekih stvari, poput moje veze. Shvatam da ne moraju svi da znaju sve. Menjam svoje prioritete - izjavila je starleta u jednom intervjuu i time podstakla glasine da se neće više pojavljivati u svom rijalitiju "Keeping Up With the Kardashians", nakon rođenja svog prvog deteta.
Ipak, straleta je kasnije demantovala ove navode izjavivši da iako ne zna gde će je život odvesti, sigurna je da će ostati najkraće do desete sezone ovog šoua, kao i da se raduje novim epizodama.
- Činjenica je da imam mnogo ciljeva koje želim da postignem i ne znam gde ću biti u narednih nekoliko godina, ali se radujem nastavku ovog putovanja - rekla je Kim u zvaničnom saopštenju.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin