En Hatavej: Govor izazvao negodovanje publike

En Hatavej: Govor izazvao negodovanje publike

Autor: | 01/03/2013

0

Uprkos mnogobrojnim priznanjima (Oskar, Zlatni globus, BAFTA...) koje je ove godine osvojila zahvaljujući ulozi u filmu "Jadnici" En Hatavej priznaje da je loše kritike uvek pogađaju. Glumica je izazvala kritike javnosti zbog govora na konferenciji za novinare posle dodele Oskara.
- Imala sam san i on se ostvario - kroz suze je rekla En, nakon čega je morala da prestane sa odgovaranjem na pitanja kako bi se malo pribrala. Iako je govor za Oskara pripremala dugo pre same ceremonije, uspela je da razočara publiku. Navodno glumica je nedeljama pre dodele svoj stan preuredila u prostor za probu, kako bi uvežbala davanje intervjua na crvenom tepihu. Opterećena svojim nastupom, govorom i izgledom, glumica je čak i dugo planiranu toaletu za ovu veliku priliku promenila u zadnji čas zbog čega se kasnije izvinila brendu Valentino čiju je haljinu trebalo da nosi.
- U nedelju uveče sam načula da će Amanda Sefrajd nositi haljinu sličnu Valentino haljini koju je trebalo da nosim pa sam odlučila da je najbolje za sve nas da promenim plan - izjavila je glumica, naglasivši da joj saradnja sa Valentinom puno znači.
- Iako mi se svidela haljina koju sam nosila, bila je to jako teška odluka doneta u poslednjem trenutku. Radujem se Valentino haljinama, koje nosim u čast saradnje koja mi puno znači. Jako mi je žao zbog razočarenja koje sam prouzrokovala.

Izvor: Vestionline

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još