Kirsti Bertareli: Najbogatija Britanka želi da bude "nova Adel"

Kirsti Bertareli: Najbogatija Britanka želi da bude "nova Adel"

Autor: | 05/03/2013

0


Bivša Mis Velike Britanije i najbogatija žena u toj zemlji, Kirsti Bertareli (41), snimila je debi album "Love Is". Ona se nada da će njene pesme dirnuti u srce slušaoce i da će ponoviti Adelin uspeh.
Kirsti Bertareli ima bogatstvo vredno 8 milijardi evra i superjahtu od 115 miliona, ali odlučila je da se okuša i kao kantautorka snimivši debi album sa pesmama o detaljima iz svog "stvarnog života".
Kirsti je udata za švajcarskog magnata Ernesta (47) i njene pesme su inpirisane porodičnim životom sa ovim višestrukim pobednikom prestižnih jedriličarskih trka.
Album nije rezultat Kirstinog kaprica. Pre 12 godina ona je napisala pesmu "Black Coffee" za bend "All Saints", koja je postala hit, a njena numera "Hands High" bila je svojevremeno najslušanija dens pesma britanskih radija.
Rođena kao Kirsti Roper u porodici grnčara u Stafordširu, u Engleskoj, Kirsti je 1989. godine bila druga pratilja na izboru za mis sveta, a danas živi između kuća u Najtsbridžu i Ženevi, kada ne krstari po Karibima sa suprugom i troje dece.
Uprkos tome što je pripadnica kluba superbogatih, ubeđena je da će njene intimne pesme naći put do srca slušalaca.
"Moje pesme su plod stvarnih iskustava. Ako me nešto dirne, moram da pišem o tome. Najvažnije je da stvarate iz srca", kaže Bertarelijeva za britanski "Indipendent".
Album, delom sniman u Nešvilu, namenjen je mahom ljubiteljima Adelinih osećajnih pesama. U svoju odbranu, Kirsti kaže da ni bendovima poput "Coldplay" dobrostojeće poreklo nije smetalo da steknu planetarnu popularnost i nada se da će njene pesme prevazići predrasude koje ljudi gaje prema njoj zbog bogatstva.
"Iako sam imala sreće u životu, ja sam ona ista devojka iz Stafordšira koja sam bila pre bogatstva. Uvek ću ostati kreativna i emotivna. I ja osećam ushićenje i bol kao i svako drugi", kaže Kirsti Bertareli, dodavši da najčešće piše na - jahti.

izvor: Blic
foto: AFP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: adel