Nina Morić: Zanos nove ljubavi

Nina Morić: Zanos nove ljubavi

Autor: | 08/03/2013

0

Tridesetogodišnja hrvatska manekenka i televizijska voditeljka Nina Morić, koja godinama živi i radi u Milanu, ponovo je u centru pažnje italijanske javnosti. Naime, posle sudskog razvoda od bivšeg supruga, kontroverznog paparaca Fabricija Korone, koji je okončan na Dan zaljubljenih, poznata Zagrepčanka objavila je da želi novi brak. Za jedan italijanski časopis je rekla da želi i planira crkveno venčanje sa novim partnerom, popularnim italijanskim automobilistom Mateom. Sigurna je da je dve godine mlađi automobilski trkač pravi izbor za nju posle problematičnog Korone, sa kojim ima sina Karlosa. Nina, koju je svetska javnost upoznala kao zvezdu spota "Livin' La Vida Loca", pevača Rikija Martina, rekla je da joj je kod novog izabranika najvažnije što je njenog sina prihvatio kao svog, posle samo dva meseca od početka romanse.
Od suda je dobila potpuno starateljstvo nad desetogodišnjim sinom Karlosom. Sudska odluka nimalo nije iznenadila italijanske medije budući da je Korona, s kojim je Hrvatica sklopila brak 2001, trenutno u pritvoru zbog sumnje da je ucenjivao jednog italijanskog fudbalera provokativnim fotografijama koje je načinio. Nekadašnja supruga je "kralja paparaco fotografije", kako Koronu nazivaju italijanski mediji, javno optužila da joj je potpuno poljuljao samopouzdanje i da je on razlog niza plastičnih operacija kojima se podvrgla i promenila izgled.
- Bivši muž mi je stvorio komplekse zbog izgleda, zato sam se toliko operisala - rekla je Nina koja je u Zagrebu studirala pravo pre nego što se kao model oprobala prvo u Los Anđelesu, a potom i u Milanu, gde je ostala do danas.
Buran brak manekenke i fotografa poslednjih godina pratili su sve gori skandali. Emotivno stanje Hrvatice pogoršavalo se zbog ružnih Koroninih reči i uvreda, sve ju je učestalije varao, a najgore od svega bilo je to što je zbog ucena neprestano imao probleme sa zakonom. Lepotica koja je operacijama potpuno promenila izgled lica imala je u jednom trenutku nervni slom, kada je jedva ostala živa. Ona je 2009. popila dvadeset tableta za spavanje, a prošle godine se zbog bivšeg supruga ponovo predozirala alkoholom i tabletama za spavanje. Korona je u medijima samo nekoliko nedelja pre toga govorio da je shvato da mu je porodica ipak na prvom mestu. Nina se polako okretala veri i duhovnosti, kako bi našla utehu zbog problema koji su okončani Koroninim nedavnim hapšenjem i njihovom konačnom rastavom u sudu.
Pre dva meseca mir je našla pored automobilskog trkača rođenog u Milanu, o čemu svedoče i njeni svakodnevni tvitovi i slike koje postavlja na svoj profil ove društvene mreže. Na fotografijama je ona nasmejana uz Matea, čoveka koga voli, i sina Karlosa, koga je sportista odlično prihvatio. Nina je prošle nedelje prisustvovala "Yamamay" reviji na milanskoj Nedelji mode, a pre toga je u društvu majke Vranjke i sina posetila Jerusalim. Posle putovanja rekla je da je duhovno preporođena i da estetske korekcije više neće biti njen izbor u životu.
- To je bilo duhovno putovanje. Brinem se o svom telu, ali sada želim da se brinem i o duhovnoj lepoti - objasnila je za jedan italijanski nedeljnik Nina, čije je srećno poglavlje života otpočelo čim se oslobodila čoveka zbog koga je njen život poslednjih dvanaest godina bio "hod po ivici".

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još