Jelena Rozga: Provokativnim fotografijama najavila novi singl

Jelena Rozga: Provokativnim fotografijama najavila novi singl

Autor: | 08/03/2013

0

Dok u studiju dovršava snimanje nove pesme, pevačica Jelena Rozga napravila je kratki predah i snimila set fotografija kojima najavljuje svoj novi singl pod nazivom "Nirvana". Reč je o brzoj i dinamičnoj numeri čiji moderan aranžman donosi vruće plesne ritmove i energiju.
- Nova pesma za mene je uvek radost kojoj se svaki put iznova jako veselim. Moja publika zaslužuje najbolje i upravo zbog njih dajem celu sebe. Svojoj publici osim nove numere želim da dam celi "paket" jer pesma se, osim sluhom, doživljava i vizuelno – pokretom, koreografijom, stilom. Nekada treba i malo reskirati, ali uz publiku kao što je moja i koja je uvek na mojoj strani, spremna sam na nove izazove. Ovu numeru poklanjam mojoj dragoj publici koja je moj pokretač, moj oslonac i razlog zašto svaki dan pevam ispunjenog srca – rekla je Jelena Rozga.
Premijera pesme "Nirvana" očekuje se kroz dvadeset dana kada će se za ovu numeru snimati i video-spot. I ova pesma izašla je iz radionice bračnog para Huljić, dok aranžman pesme potpisuje producent Boris Đurdević.

Izvor: Telegraf
Foto: Marko Grubišić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još