Večeras počinje rijaliti "Farma"

Večeras počinje rijaliti "Farma"

Autor: | 19/03/2013

0


Četvrto izdanje “Farme” počinje večeras u 21 sat na televiziji "Pink", a taj okršaj u Lisovićima za 50.000 evra neće proći bez Ere Ojdanića, Zorice Marković, Stanije, ali i Ekrema Jevrića. Ukupno 24 takmičara ovog rijalitija ušli su juče u karantin.
Prva je stigla Seksi Sandra. Na konstataciju da joj štikle petnaestice, koje je imala na nogama, nisu najbolji izbor za odlazak na selo, pevačica je rekla da će imati dovoljno vremena da promeni obuću.
Odmah za njom stigla su dva imenjaka, pevač Filip Mitrović, koji je imao najviše kofera i Filip Panajotović, maneken.
- Videćete, svu svoju snagu ću usmeriti na Seksi Sandru i Staniju - rekao je on.
Onaj od koga se najviše očekuje, bivši farmer Ekrem Jevrić je u Srbiju doputovao iz Amerike još pre dva dana. Ekrem je dolazeći sa obaveznog lekarskog pregleda otkrio da su ga rezultati ohrabrili, ali ne više od mogućnosti da se opet sretne sa svojom Vendi.
- Čuo sam se sa Vendi juče i nedostaje mi, ali čekaću je na “Farmi”, možda i ona uđe - rekao je Ekrem i dodao da mu je doktorka rekla da će doživeti 94, pa će taman da ima vremena da potroši nagradu jer je siguran da će ovoga puta pobediti.
Farmerima se pridružila i aktuelna druga pratilja mis Srbije Jovana Nikolić, čiji stajling je bio najviše prilagođen prilici, upotpunjen i farmerskim šeširom (a nije Bojanićev).
Crnogorsku zvezdu Danijela Alibabića je ispratila koleginica i drugarica Milena Ćeranić koja se pozdravljala sa farmerima koji su se zatekli ispred, dok je Danijel otkrio svoje ambicije.
- Nikada nisam imao dodirnih tačaka sa stokom i videćemo kako ću se snaći, ali ću dati sve od sebe da budem dobar farmer - rekao je on, dok je njegova duplo starija koleginica Vesna Rivas istakla da na “Farmu” beži od stresa i problema.
Milena je rekla i koji je savet dala prijatelju:
- Rekla sam mu da radi sve suprotno od mene, kako bi uspeo.
Mikija Mećavu je u karantin dovezao Saša Pantić iz "Kursadžija" i ispratio ga uz šalu. Odmah potom pristigli su i Era Ojdanić, pa zatim Stanija, pevačica Darija Stanojević, Aki, glumica Tijana Macura, Gordana Bjelica, Džejev kum Rule i Saška Karan. U karantin su stigli i Zorica Marković, Milan Tarot, kao i Dule i Radojka, koji su već snimali jedan rijaliti, glumica Gordana Bjelica, a poslednja je stigla Goca Božinovska.

20130318_135613

Autor: Life Content
Foto: Ivan Vučićević copyrighted, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin