Nemanja Stevanović: Iznenađenje za voljenu devojku

Nemanja Stevanović: Iznenađenje za voljenu devojku

Autor: | 22/03/2013

0


Povodom Dana žena pevač Nemanja Stevanović je svojoj devojci Jeleni Filipović, studentkinji univerziteta „Megatrend“, sa kojom je u vezi godinu i po dana, priredio iznenađenje. Budući da je Nemanja od najranijeg detinjstva naučio da proslavlja dan posvećen ženama ni danas kao odrastao momak ne propušta priliku da sebi drage pripadnice nežnijeg pola iznenadi tom prilikom. Za svoju devojku se potrudio da izabere poklon koji će je uvek podsećati na njega, a to mu je uz malo truda i pošlo za rukom.
- Odmalena sam navikao da ženama iz moje okoline obavezno čestitam 8. mart, a tako je i danas. Nisam propustio priliku da Jelenu iznenadim za taj praznik. Pošto sam tokom večeri imao tonsku probu sa bendom, nas dvoje smo tokom dana otišli na svečani ručak gde sam je iznenadio poklonom koji sam pažljivo odabrao - počinje priču za magazin "Hello!" Stevanović.
- Odlučio sam da joj kupim nakit jer je to uspomena koja večno traje. Izabrao sam lepu ogrlicu i minđuše od ohridskih bisera i nisam pogrešio. Jeleni se to mnogo dopalo i odmah je probala, i što je najvažnije odlično joj stoji - kaže Stevanović čija će devojka sigurno često nositi ovaj dragoceni dar.
Nekadašnji učesnik rijaliti šou-programa „Farma“ za 8. mart obradovao je i majku, kao i svih prethodnih godina.
- Mami sam, naravno, čestitao praznik, ali zbog obaveza tog dana nisam bio u prilici da odem kod nje. Međutim, sutradan sam je posetio i čestitao joj praznik.
Tridesetogodišnji pevač ima velike planove u karijeri, uskoro će snimiti spot za svoju numeru "Nigde me nema" koju su mu uradili stalni saradnici Dragiša Baša i Dejan Abadić. Osim toga, često nastupa sa svojim bendom kako u zemlji tako i u inostranstvu.
- Spot će biti vrlo lep i zanimljiv, ali ne bih mnogo otkrivao jer više volim da publika vidi o čemu je reč kada sve bude gotovo. Pošto je reč o baladi, u skladu sa pesmom biće i ekranizacija. Snimanje počinjemo za nekoliko dana, a kada će finalni proizvod biti gotov za sada još ne znam.
Veliku podršku u svemu što radi Nemanji pruža njegova emotivna partnerka sa kojom uživa u skladnoj romansi. Njihova ljubav započela je na jednom poznatom beogradskom splavu, a posle kraćeg poznanstva shvatili su da su stvoreni jedno za drugo. Još ne planiraju zajednički život, ali se trude da uživaju u svakom zajedničkom trenutku.
- Jelena je umerena u svemu, a meni je upravo takva devojka potrebna. Osim toga veoma je pametna, nežna, vaspitana i obrazovana i slobodno mogu da kažem da je ona moj najbolji izbor. I pored toga što je osam godina mlađa od mene, veoma je zrela i ta razlika u godinama se nikada nije osetila u našem odnosu - iskreno govori Stevanović.
- Naša veza je vrlo lepa i odlično nam ide ovako tako da nemamo velike planove kao što su veridba ili zajednički život. Jednostavno, smatramo da ono što je dobro ne bi trebalo menjati i ne bi trebalo žuriti sa velikim odlukama - kaže Nemanja na kraju razgovora za magazin "Hello!".

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti