Farma: Tijana Macura prva napustila imanje

Farma: Tijana Macura prva napustila imanje

Autor: | 25/03/2013

0


Iz duela sa Duletom Bogdanovićem deblji kraj, iako je pokazala odlično poznavanje života i običaja na selu, izvukla je glumica i pevačica Tijana Macura.
Kviz znanja nije bio dovoljan. Tijana je osvojla nešto više od 18 odsto glasova publike i tako postala prva učesnica četvrte sezone koja je napustila imanje u Lisoviću. Tokom nadmetanja u znanju, za koje se Dule uopšte nije pripremao, a Tijana naučila čak 45 od 50 pitanja, saznali smo da se u Evropi gaji 277 rasa goveda, temperatura mleka posle muže ima 36 stepeni, tikvice se beru u maju, ovce su "trudne" 15 meseci...
Naravno sve je to znala Tijana i samo u jednom pitanju "omanula", ali joj znanje nije pomoglo da ostane iako je to jako želela jer "još uvek nije pokazala najbolje".
Duletova i Radojkina ćerka, Maja Bogdanović, kaže da njeni roditelji nemaju talenta za glumu, pa im možda i najteže padaju provokacije drugih učesnika, ali i da su posle 23 godine braka još uvek zaista romantični:
- Srećna sam što su ostali jer bi mami bilo baš teško bez tate. Oni se nikad ne razdvajaju.
- Ja ne mogu da vam objasnim šta je to. Smrzla sam se u izolaciji, ali sam se tako odmorila i naspavala. Otišla sam na Farmu bez taktike. Jesam glumica, ali ovo nije film ili serija - prvo je što je Tijana rekla posle ispadanja.
Ona kaže da je Ekrem veoma interesantan i da ume da bude i veoma duhovit, ali je njen favorit za pobedu Danijel Alibabić.
- On je tako iskren i moralan. To što se zaljubio u Staniju je jedna druga strana medalje... Mnogo se promenio od prošle sezone - a potvrdila je i da su Sha i "mala" Jovana u ozbiljnoj romansi.

izvor: Mondo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin