Fudbalski klub "Partizan" se uključio u akciju za pomoć Tijani Ognjanović

Fudbalski klub "Partizan" se uključio u akciju za pomoć Tijani Ognjanović

Autor: | 03/04/2013

0


I fudbalski klub "Partizan" priključio se akciji "Za Tijanino novo srce", koja je privukla plemenite i uspešne ljude, među kojima i glumca Sergeja Trifunovića. Fk Partizan kao institucija koja prepoznaje prave vrednosti i sam je veoma aktivan na humanitarnom polju, pa je stoga sasvim razumljivo da se priključio jednoj ovako plemenitoj inicijativi.
- Osmogodišnja Tijana boluje od veoma retke bolesti srca i jedini spas joj je operacija koja košta milion dolara. Vreme neumilno ističe, a do sada je uz pomoć dobrih ljudi i donacija sakupljeno više od 300.000 dolara - ističe direktorka marketinga Snežana Filipović.
Fudbalski klub Partizan doneo je odluku da sav prihod od utakmice FK Partizan - FK Vojvodina, koja se igra u nedelju 7. aprila, donira kako bi se maloj Tijani Ognjanović omogućio duži i lepši život.
- Pozivamo vas da sportski i u maniru koji dolikuje šampionskom klubu dođete u što većem broju, da bismo dok bodrimo svoj omiljeni klub pokazali i koliko je veliko srce crno belih! Kupovinom karte za ovu utakmicu uradićete neprocenjivo humano delo. Momci iz oba kluba će igrati što bolje jer su i oni svesni značaja ove utakmice. Ovo nije obična utakmica, ovo je možda utakmica jednog mladog života. Dođite da se zajedno radujemo - stoji u saopštenju ovog kluba.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti