Jovana i Antonina Nikolić: Prvi dani u društvu najbližih

Jovana i Antonina Nikolić: Prvi dani u društvu najbližih

Autor: | 08/04/2013

0


Pop pevačica Jovana Nikolić sa velikim osmehom na licu napustila je Ginekološko-akušersku kliniku u Višegradskoj ulici, gde se nedavno porodila uprkos tome što njena sreća nije kompletna, jer je otac njenog deteta, biznismen Marko Mišković, već tri meseca bio u pritvoru. Ni hladno vreme ni sneg nisu mogli da poremete Jovaninu radost kada je sa detetom napuštala beogradsko porodilište. Ova pevačica carskim rezom donela je na svet kćerku kojoj će dati ime Antonina, za šta se ranije odlučila u dogovoru sa svojim emotivnim partnerom. Otkako je njen dugogodišnji dečko Marko, sin Miroslava Miškovića, bio u pritvoru, pevačica je vreme najviše provodila u beogradskom domu svoje sestre Maše, supruge Bojana Karića.
Budući da Jovana nije želela da daje izjave za medije, njena sestra je radost zbog prinove u familiji podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Tviter. Tom prilikom Maša je napisala:
- Jovana i Marko su postali mama i tata. Rodila nam se Antonina, mala crnokosa devojčica. Najponosnija sam tetka na svetu.
Pop pevačica i Marko Mišković nikada nisu želeli da javno govore o svojoj emotivnoj vezi. Kada su saznali da će postati roditelji, svoju radost nisu krili. Prema priči njihovih prijatelja, pre nego što je Marko pritvoren, par je planirao intimno venčanje u krugu porodice. Inače, Jovanini i Markovi roditelji su presrećni zbog dolaska novog člana porodice. Prevodilac Žana Rolović i reditelj Božidar Nikolić, Jovanini roditelji, jedva su čekali da se njihova mlađa kćerka porodi. Oni već imaju unuke, četvorogodišnje blizance koje im je podarila starija kćerka Maša. I Markovi roditelji su presrećni što se porodica uvećala za jednog člana, a njima je starija kćerka Ivana Mišković takođe podarila dvoje unučadi.
Jovana Nikolić, koja je pohađala muzičku školu “Josip Slavenski” u Beogradu, odsek za solo pevanje, navikla je da sa partnerom Markom živi na relaciji Beograd - Los Anđeles, gde je on često boravio zbog poslovnih obaveza. Ipak, otkako je u pritvoru, najviše joj je prijalo da bude u Beogradu, blizu svog izabranika.

Tekst: Life Content, Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin