Uroš Ćertić napustio kuću "Velikog Brata"

Uroš Ćertić napustio kuću "Velikog Brata"

Autor: | 09/04/2013

0


Presek 14. dana u popularnoj kući Velikog brata prikazan je nakon što je Marijana Mićić obećala da će ukućane pitati sva ona delikatna pitanja koja zanimaju gledaoce. Slavko je podvukao da mu Maja Nikolić nije interesantna i da nikakvo zbližavanje nije moguće sa njom.
Nominovani su bili Maja Nikolić, Slavko Labović, Uroš Ćertić i blizanci Željko i Žarko, Ukućani su bili saglasni da bi najradije izbacili Maju, ali publika nije delila njihovo mišljenje.
Nakon razgovora sa Velikim Bratom u ispovedaonici gde je Slavko naglasio i zamolio "brata" da Maji Nikolić zabrani dalje udvaranje. Nakon toga i Maji je to ponovio u dnevnoj sobi, koja se pravila kao da se slaže sa njim i da je ne zanima u seksualnom smislu.
Ukućani koji su nominovani dobili su 15 seknudi da ubede publiku da glasa za njih. Maja je svoje vreme iskoristila tako što je otpevala pesmu "Zlatni dan" Bisere Veletanlić. Željko i Žarko su rekli da su došli iz Pariza, da mi je do ja... u kući "Velikog Brata", i da se u nijednom trenutku ne pretvaraju. Uroš je kao razloge zbog kojih treba da ostane naveo to što pere sudove i da se pomirio sa skoro svim ljudima sa kojima je bio u svađi. Slavko kaže da ne voli sebe da hvali i ako publika želi da ga sačuva ona će to i sama uraditi. On je u svojih 15 sekundi iskoristio i da se izvini svojoj porodici ako su se razočarali u njega, očigledno aludirajući na Maju Nikolić.
Marijana je pitala Maju da li joj se Slavko sviđa. Pevačica je izbegla direktni odgovor rekavši da je Slavko pravi Srbin iz Crne Gore koji pokazuje tradicionalne vrednosti. Maja negira da je rekla da je Slavko njen "potencijalni muškarac". Slavko kaže da on nema problem sa šalom na svoj račun do jedne granice, ali smatra da je Maja prešla tu granicu. Posle njih voditeljka je prešla na Avu i Željka, koje je pitala da li su zajedno? Oboje su izbegli odgovor uz osmeh a Željko je najavio frenč kis ako ostane, dok je Uroš demantovao da je rekao da može da bude nešto više sa Sorajom. Kada je Marijana pitala Avu koga bi ostavila u kući, Željka ili Uroša hrvatska starleta je odgovorila da bi ostavila blizanca "zbog poštovanja". Vendi je na isto pitanje izbegla direktan odgovor govoreći kako Maja Nikolić treba da ostane kako bi nastavili igru, dok je Maja rekla da ne razume stondirane osobe.
Treći ukućanin koji je napustio kuću Velikog brata, saznali smo uskoro - bio je Uroš Ćertić!
Uroš je u razgovoru sa Marijanom rekao da smatra da se prema Avi ni u jednom trenutku nije poneo loše i priznao da se zaljubio u Soraju.
- Nisam ružno pričao o Avi, hteo sam samo da joj pokažem da smo samo prijatelji. Ovo je šou, treba dodati vatru. Ja zbog vaših montaža verovatno nemam devojku. Ava je Ava a Sara je Sara, to zna cela Jugoslavija bivša. Ogromna je razlika između Soraje i Ave, što u inteligenciji lepoti u svemu
- rekao je Uroš.

Autor: Life Content
Foto: Ivan Vučićevič, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti