Josipa Lisac: Koncert u Novom Sadu 7. maja

Josipa Lisac: Koncert u Novom Sadu 7. maja

Autor: | 09/04/2013

0


Istinska muzička diva Josipa Lisac, koja obeležava četiri decenije od izlaska njenog kultnog prvog albuma "Dnevnik jedne ljubavi" (1973), održaće koncert 7. maja u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.
Ulaznice se od danas mogu kupiti na blagajni SNP-a i u CD shop-u Mungos po ceni od 2.200 i 2.500 dinara za parter, i 1.800 i 2.000 dinara za balkon.
- Koncert u Novom Sadu biće pod aurom 40. obljetnice 'Dnevnika jedne ljubavi', ali neće biti samo pjesme sa tog albuma, već sve koje ljudi poznaju. Glazba je moja strast, moj identitet. Osjećam izuzetno, enormno poštovanje prema ljudima koji izabrali mene i dolaze me slušati. To je velika odgovornost, i zato donijeću sve što imam i sve što jesam - poručuje Josipa.
Novosadsku publiku Josipa će podsetiti na "Dnevnik jedne ljubavi" (1973), njen prvi album koji danas uživa kultni status i mesto u svim antologijama, jer se naprosto radi o zbirci fantastičnih pesama kao što su sa "Sreća", O jednoj mladosti", "Ležaj od suza"...
- Taj album je došao u fazu kada nije naš, odvojio se od obitelji, od autora, i postao je tražen od svih koji žive te priče zaljubljivanja, razočarenja, traženja ljubavi - objašnjava Josipa.
Koncert u SNP-u biće prilika da novosadska publika čuje i neke od ostalih mnogobrojnih hitova Josipe Lisac, kao što su "Magla", "Hir, hir, hir", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Boginja", "Danas sam luda"... I ovaj koncert, kao i svi veći nastupi Josipe Lisac unazad dve decenije biće posvećen Karlu Metikošu.
Prethodno, Josipa je za Dan zaljubljenih održala koncert u beogradskom Sava centru za koji su karte bile rasprodate desetak dana unapred.


Autor: Life Content
Izvor: LongPlay

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti