Nenad Okanović ozbiljno povređen

Nenad Okanović ozbiljno povređen

Autor: | 17/04/2013

0


Glumac i reditelj Nenad Okanović teško se povredio vozeći snoubord na Kopaoniku, saznaju Naše novine. Popularni sin Dragan iz serije "Selo gori, a baba se češlja" i reditelj filma "Vir" tokom vikenda je uživao u poslednjem snežnom pokrivaču u ovom zimskom centru, ne sluteći da će mu ekstremni sport zamalo doći glave. Okanović je tom prilikom zadobio povredu glave i lica, naprslo mu je šest rebara, polomio je nogu, a zahvaljujući brzoj intervenciji Gorske službe uspeli su da spreče veću tragediju. Njega su odmah nakon ukazane prve pomoći kolima prevezli na VMA u Beogradu.
Supruga popularnog glumca Željana Okanović potvrdila nam je saznanja da se glumac nekoliko puta isprevrtao snobordom na ski-stazi. Ona kaže da je u trenutku nezgode bila sa sinovima Danilom (8) i Trifunom (5), koji su se jako uznemirili kada su saznali šta se dogodilo njihovom ocu.
- Boravili smo porodično na Kopaoniku, a u ponedeljak je Nenad imao nesreću sa snoubordom. Pri kraju staze izgubio je kontrolu nad njim i prevrnuo se. Zbog jakog udarca zadobio je ogrebotine lica, povredio je glavu, prelomio je rebra i uganuo nogu. Ski-odelo mu je umnogome pomoglo prilikom pada. Srećom na lice mesta za tren oka su se pojavili iz Gorske službe koja mu je ukazala prvu pomoć - priča Nenadova lepša polovina i nastavlja.
- Odmah su ga stavili na nosila i preneli do vojnog centra na planini, gde su ga detaljno pregledali. Zahvaljujući stručnom timu dobio je profesionalnu pomoć i odmah su uspostavili pravu dijagnozu uz konstataciju da nije životno ugrožen. Bilo mi je jako teško kada sam ga videla, a deca su se jako uznemirila. Hvala bogu, sve je prošlo dobro, kako je moglo da bude.
Ona kaže da njenog supruga, uprkos tragediji, ne napušta vedar duh, već se i u šok-sobi šalio na svoj račun.
- On se sad oseća odlično, vedar duh ga ne napušta. Iako je bio u šok-sobi, konstantno se šali na svoj račun. Zahvalna sam lekarima koji ga stalno obilaze i trude se da mu ništa ne zafali. Narednih dana će boraviti u bolnici, a lekari su mi rekli da će trebati vremena da se organizam oporavi od jakog udarca i da će morati da miruje - završava Okanovićeva.

izvor: Naše novine

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti