Farma: Imanje u Lisovićima napustila Sandra Valterović

Farma: Imanje u Lisovićima napustila Sandra Valterović

Autor: | 22/04/2013

0


Najmanje glasova publike je dobila Sandra Valterović i ona je napustila Farmu. Ljuba je osvojila 80.85 odsto glasova publike, a Tarot 13,89 odsto.
Milana Tarota Zadruga je kaznila još u nedelju, jer je spavao u toku dana i on je direktno nominovan. Ljubu su nominovali farmeri koji su joj dali najviše štapića, a "Seksi Sandra", kako je sama sebe nazvala, imala je najmanje glasova publike.
Ona je Aleksandri Jeftanović rekla da nije taktizirala i da će sa Vesnom Rivas videti na sudu.
- Uzbuđena sam i dobro - rekla je Sandra.
- Nisam imala nikakvu taktiku, imala sam jaku samokontrolu i radila sam ono šta sam sam mislila da je dobro za mene.
Aleksandra je pitala da li joj se neko svideo pošto joj se učinilo da je Sandra flertovala sa pojedinim farmerima.
- Nisam flertovala. Spontana sam. Danijela znam privatno i sve sam ih gledala kao drugare. Miki je moj komšija i dosta je stariji od mene. Sa njima sam našla zajednički jezik. Prvih nedelju dana sam bila svesna kamera, a kasnije sam se opustila i zaboravila sam da nas prate.
Sandra se osvrnula na samo dve svađe koje je imala za malo više od mesec dana provedenih na Farmi sa Erom i Vesnom Rivas.
- Era je moj drag kolega. Nisam znala da sam ga povredila kada sam mu rekla da mi je kao deda. On se naljutio zbog toga, ali sam mu se izvinila. Sve najbolje mislim o njemu. Što se tiče Vesne, nas dve ćemo se videti na sudu zbog toga što je rekla. Ona se svađa sa svima i ima neki problem u glavi. Nije joj se dopalo što sam pokazala zube. Pukla sam kada je izgovorila neke bljuvotine.
Ona misli da pobedu zaslužuje neko od njenih drugara.
- Za mene je to Filip Mitrović, Aki i Danijel, ali ko će biti to ne znam.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: farma