Bijonse: Da li je bilo incidenta na koncertu u Beogradu?

Bijonse: Da li je bilo incidenta na koncertu u Beogradu?

Autor: | 23/04/2013

0


Bijonse je dobila batine u Beogradu, ako je verovati pisanju američkih medija. Naime, tamošnji mediji i dalje pišu o njenom nastupu u Srbiji, desetak dana posle koncerta i ističu da će ona do kraja života pamtiti posetu srpskoj prestonici, ali ne zbog sjajnog nastupa ili odlične publike, naprotiv - zbog udarca koji je dobila dok se probijala kroz masu fanova. Snimak incidenta objavio je portal Holivud lajf, a u tekstu uz priloženi video za posetioce u Kombank areni koriste se termini poput huligani i nasilnici.
Bijonse je tokom koncerta odlučila da prošeta s telohraniteljima kroz masu između dve bine u dvorani. Fanovi su joj pružali ruke, ona je užurbano koračala smešeći se, a onda se vidi kako jedan mladić spušta šaku na njeno čelo. Američki mediji pišu da se momak probio kroz gužvu samo da bi udario pevačicu. Pre će biti da je želeo da je pomiluje, a kada se ona trznula i pogledala ka njemu, prsti su mu se spustili niz njenu kosu... Holivud lajf naglašava da ju je tada počupao i da je ostala bez pramena kose.
Da je bilo baš tako surovo, sigurno bi odreagovao njen telohranitelj Džulijus, koji je bio tik iza nje, a ovaj momak se ne bi dobro proveo, ili već neko iz obezbeđenja koje ju je u stopu pratilo. Ovako, ona je nastavila da korača prihvatajući pozdrave publike.
Uostalom, pogledajte sami snimak na kom se vidi šta se desilo, pa prosudite!


Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti