Rambo Amadeus: I dalje imam tremu pred svaki nastup

Rambo Amadeus: I dalje imam tremu pred svaki nastup

Autor: | 25/04/2013

0

Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, nastupiće večeras u beogradskom klubu "Mikser". Proslavljeni muzičar u razgovoru za "Kurir" otkrio je da i dalje oseća tremu kada treba da izađe na scenu, ali da mu je najteže kada nastupa pred beogradskom publikom.
- Tremu imam pred svaki nastup. Kad sviram van Beograda, mnogo je lakše. Probudim se u hotelu, ne radim ništa, čekam tonsku probu u sobi drndajući gitaru na suvo, bez pojačala i komuniciram s fanovima preko društvenih mreža. U Beogradu me uvek baš tog dana zakači nešto od svakodnevnih obaveza - plaćanje računa, majstor za auto, overa zdravstvenih knjižica... Nešto uvek iskrsne i nemoguće je izolovati se pred svirku, pa onda direktno iz svakodnevnog života izlazim na binu, što još više pojačava tremu.
Nekada je bio poznat kao Svetski Mega Car, ali sada se predstavlja kao Svetski Kilo Car. Rambo objašnjava šta je dovelo do promene nadimka:
- To je moja agenda održivog razvoja. Smanjiti titulu, povećati kvalitet. Povećati efikasnost. To je ekološki. Kilo Car manje troši, a mudrije vlada.
Poznat i po svom humanitarnom radu, slavni muzičar nedavno se uključio i u humanitarne akcije za pomoć Ljubici, Anđeli i Tijani. Rekao je da smatra da je su te akcije pokazale da da humanost u Srbiji nije izumrla.
-Ljudi nisu postali imuni na teške ljudske sudbine, baš suprotno, pokazali su sada, u ovim akcijama, da vole i žele da pomažu deci. Ipak, najvažnije je da se više novca sliva u naše zdravstvo, pa da sva deca mogu da se leče kod kuće. Tako da ko neće da plaća porez, nek bar uplati anonimno u zdravstvo, jer je ono odlično u odnosu na to s koliko malo novca barataju.
Na pitanje kakvo je danas stanje u srpskoj popularnoj muzici, Rambo odgovara:
- Uglavnom je sve na isti kalup, kao da im svima radi jedan kompozitor. Voleo bih da je malo šarolikije. Ipak, rokenrol je vrlo interesantan i originalan, scena je dobra.
Prošlogodišnji predstavnik Crne Gore na izboru za pesmu Evrovizije dodao je i da ne želi da prognozira koja od zemalja bivše Jugoslavije bi mogla da ostvari bolji plasman.
- Čuo sam samo srpsku i crnogorsku, ostalo još nisam. Čini mi se da je "Who See" malo moderniji, ali su zato ove tri cure lepše, pa ne znam ko ima više šanse.

Autor: Life Content

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin