Gvinet Paltrou: U braku mi ne cvetaju ruže

Gvinet Paltrou: U braku mi ne cvetaju ruže

Autor: | 02/05/2013

0

Gvinet Paltrou nije osoba koja često govori o svom privatnom životu i braku sa Krisom Martinom, frontmenom grupe "Coldplay", ali je u nedavnom intervjuu otkrila da su supružnici prošli kroz neke teške trenutke u svom braku. Poznati par, čije se bogatstvo procenjuje na skoro 90 miliona funti, na prvi pogled vodi miran porodični život sa dvoje dece: osmogodišnjom Epl i sedmogodišnjim Mozesom. Kao zaposlena mama, Gvinet, koja je nedavno proglašena za najlepšu, ali i najdosadniju osobu u Holivudu, priznala je u poslednjem intervjuu da joj u braku ne cvetaju uvek ruže, a svog muža opisala je kao "ludog naučnika".
- Teško je biti u braku. Prolazite kroz neke divne trenutke, ali i kroz užasne periode. Isti smo kao i bilo koji drugi par. Jednom sam pitala oca kako su on i moja majka uspeli da ostanu u braku 33 godine. On je odgovorio: "Pa, nikada nismo želeli da se razvedemo u isto vreme." Mislim da je to ono što se dešava - kaže Gvinet i objašnjava:
- Kada dvoje ljudi odustanu u isto vreme, onda raskinu. Ali, ako jedna osoba želi da pokuša da reši problem, onda uspeju da nastave dalje zajedno.
Gvinet tvrdi da su ona i Kris dobri prijatelji, ali i da su osobe drugačijih karaktera.
- Smejemo se zajedno, dobro smo prijatelji, volimo da radimo iste stvari. Ja sam veoma prizemna osoba, dok je Kris kao ludi naučnik, genijalni kompozitor. Nikad ga ne ispitujem gde je bio i ne govorim mu kada treba da dođe kući. Ne zahtevam puno toga od njega jer mislim da je on veoma talentovan i da radi nešto dobro za ovaj svet.
Tokom ovog intervjua za magazin "Glamour", glumica kaže i da je dosta propatila u životu.
- Izgubila sam mnogo ljudi, mog rođaka, mog najboljeg prijatelja u saobraćajnoj nesreći... Dosta toga mi se izdešavalo o čemu ne želim da govorim u medijima, dosta toga teškog. Ali sve te stvari su ojačale moju odlučnost da iskoristim život najbolje što mogu - priznaje Gvinet.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin