Počnite sada pripreme za leto

Počnite sada pripreme za leto

Autor: | 08/05/2013

0

Leto nije na pragu, ali je krajnje vreme da počnete mirne pripreme da biste bez brige sa prvim vrelim danima mogli da uskočite u bikini. Plan da se doterate podrazumeva pet koraka koji će sigurno povoljno uticati na zdravlje i vašu figuru.

VODA

Počnete, ali stvarno da pijete puno vode. To znači da dovoljno "navodnjavate" kožu, imate više energije i bolje zdravlje. Sve to je vrlo važno i za celokupni izgled i vaš izgled u bikiniju.

POVEĆAJTE DOZE VOĆA

Ishranu obogatite voćem i povrćem. Ujedno kada svežim namirnicama dopunite meni, automatski ćete jesti manje brze i nezdrave hrane. Samim tim lakše ćete postići i održati željenu figuru.

DEO PO DEO

Otkrivajte deo po deo tela. Uskočiti u bikini nakon što ste nosili duge suknje ili pantalone može biti teško. Počnite s laganim razodevanjem i pokažite noge u kratkoj suknjici ili ruke i ramena. Na taj način polako ćete se priviknuti da ste pomalo ogoljeni, pa ćete više pripaziti na isrehranu.

GOLI

Posle tuširanja, nemojte odmah da uskočite u garderobu. Uživajte u svom telu. Na taj način podižete samopouzdanje i bolje ćete se osećati kad dođe trenutak da uskočiteu kupaći.

KREĆITE SE VIŠE

 Pa čak i ako samo 20 minuta dnevno užurbano hodate rezultati će biti primetni. Pešačite, makar i nekoliko stanica kada se vraćate sa posla.

Izvor: kodren.com

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin
Tagovi: leto voće voda

Pročitajte još