"Veliki Getsbi": Premijera filma u sredu 15. maja u Sava Centru

"Veliki Getsbi": Premijera filma u sredu 15. maja u Sava Centru

Autor: | 08/05/2013

0


Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo premijeru filmskog spektakla “Veliki Getsbi” u sredu 15. maja u Sava Centru. Beogradska premijera najnovijeg filma Baza Lurmana (Romeo i Julija, Mulen Ruž) održaće se istog dana, samo pola sata nakon velike evropske premijere!
Leonardo DiKaprio, Keri Maligen i Tobi Megvajer glavni su protagonisti filma baziranog na istoimenoj knjizi Skota Ficdžeralda. Pored ovih, velikih, glumačkih imena, na filmu je radio i Šon “Jay Z” Karter, koji je iskoristio svoju specifičnu poziciju u kreiranju pop kulture današnjice i sa Lurmanom i njegovim timom na projektu radio više od dve godine. Uspeo je da prenese senzibilitet “Ficdžeraldovog vremena džeza” u naš, moderni svet, mešajući džez, hip-hop i druge muzičke pravce, zahvaljujući glasovima Bijonse, Fergi, Lane del Rej...
Raskošni kostimi i šminka, inspirisani dvadesetim godinama prošlog veka, još više će doći do izražaja na velikom platnu, jer će od 16. maja “Veliki Getsbi” biti prikazivan u našim bioskopima u 3D tehnologiji!
1

Sinopsis:
Adaptacija romana F. Skota Ficdžeralda smeštenog na Long Ajlend, u kojem provincijalac Nik Karavej biva opčinjen raskošnim svetom svog suseda, Džeja Getsbija. U potrazi za ostvarenjem svog američkog sna, Nik biva uvučen u očaravajući svet, ali svet pun iluzija, ljubavi i prevara. Uskoro će Karavej uvideti pukotine u Getsbijevom novokomponovanom bogatom životu, u kojem vrebaju opsesije, ludilo i tragedija. Njujork 1922. godine grad je oslobođenog morala, svetlucavog džeza i kraljeva ulice.

2

Trejler filma možete pogledati u sledećem videu:

Više o samoj premijeri filma možete saznati i na https://www.facebook.com/events/300517740079844/?ref=ts&fref=ts ili na Facebook stranici http://www.facebook.com/TuckVisionSerbia?ref=br_rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin