Andera Bočeli: Oduševljen Ivanom Petrovićem iz "Prvog glasa Srbije"

Andera Bočeli: Oduševljen Ivanom Petrovićem iz "Prvog glasa Srbije"

Autor: | 10/05/2013

0

Proslavljeni italijanski operski pevač Andrea Bočeli oduševljen je glasovnim mogućnostima Ivana Petrovića, jednog od takmičara poslednje sezone šoua "Prvi glas Srbije". Bočeli je izrazio želju da na večerašnjem koncertu u Kombank Areni upozna Ivana i uživo se uveri u njegove vokalne sposobnosti. Ivan nije mogao da sakrije oduševljenje zbog susreta sa Bočelijem.
- On je čuo moju interpretaciju pesme "Caruso" i njegov menadžment me je pozvao na koncert jer Andrea Bočeli hoće da me upozna. Prvo sam mislio da je šala a onda sam vrisnuo od sreće i jedva čekam da se upoznamo - rekao je Ivan za "Pulsonline".
Dugoočekivani koncert Andree Bočelija počinje večeras u 20 časova. Publika će imati priliku da uživa u nezaobilaznim klasicima, arijama iz opera Verdija, Pučinija, Gunoa, a na repertoaru će se naći i napolitanske pesme kao i popularne romanse sa najnovijeg albuma "Passione". Pored slavnog italijanskog pevača, najavljeno je da će na jednoj od najvećih bina ikada postavljenoj u Areni, nastupiti i akademski hor "Obilić" sa 145 pevača, simfonijski orkestar "Camerata Serbica" sa 69 muzičara kao i specijalni gosti sopran Paola Sangvineti, ženski vokalni kvartet DIV4S i gitarski duo CARisMA.

Autor: Life Content

Izvor: Pulsonline

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti