Rijana i Kris Braun: Svađa preko Tvitera

Rijana i Kris Braun: Svađa preko Tvitera

Autor: | 11/05/2013

0

Rijana (24) i Kris Braun (25) prošle nedelje ponovo su raskinuli, ali čini se da i dalje nisu rešili sve nesuglasice i da njihov rastanak nije bio prijateljski. Poznati muzičari u proteklih nekoliko dana razmenjivali su poruke putem društvene mreže Tviter, koje iako nisu bile direktno upućene jedno drugom, jasno su ukazivale kome su namenjene. Sve je počelo kada je Rijana objavila fotografiju sa tekstom koji sugeriše da je zbog Krisa napustila sve prijatelje, nakon čega je kris napisao:
- Ona nije moja ako je svačija.
Slavni reper je i u sredu ostavio poruku za koju se pretpostavlja da je namenjena njegovoj bivšoj devojci:
- Ponekad nekoga previše volite, pa ljubav na daljinu može svima da pomogne da sazru. Budi blagoslovena i živi svoj život - objavio je Kris, nakon čega je Rijana odgovorila:
- Ništa manje od stopostotne odanosti, iskrenosti i poštovanja ne dolazi u obzir. Ljubav nije za decu.
Iako je očigledno da će ovom paru biti potrebno malo više vremena da prebole još jedan raskid, oboje su utehu pokušali da nađu u bivšim partnerima. Dok je Rijana viđena u društvu bivšeg dečka JR Smita u utorak nakon svog nastupa u Njujorku, Kris je proteklog vikenda svoj rođendan proveo sa bivšom devojkom Karuše Tran.
Glasine o raskidu pojavile su se tokom Krisovog gostovanja u jednoj radijskoj emisiji, kada je izjavio da i dalje voli Rijanu, ali da ne može više da čuva nekoga ko je toliko mlad.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još