Andrej Pejić sutra stiže u Beograd

Andrej Pejić sutra stiže u Beograd

Autor: | 15/05/2013

0


Modna ikona Andrej Pejić sutra stiže u Beograd, gde će boraviti nekoliko dana i biti gost koncerta Depeche Mode 19. maja na Ušću.
U petak 17. maja, Andrej će biti zvezda žurke zagrevanja za koncert pod nazivom Freelove, gde će nastupiti kao DJ u jednom beogradskom klubu. Žurka je podrška za IDAHO Day u Beogradu, koji slavi 17. maj, Međunarodni dan borbe protiv homofobije i transfobije koji se simbolično obeležava u više od 60 zemalja širom sveta.
Depeche Mode su nedavno krenuli na svoju 13. turneju pod nazivom The Delta Machine Tour, a Beograd se pridružuje milionima fanova širom sveta koji ih očekuju uživo posle četvorogodišnje pauze. Set liste na održanim koncertima obuhvataju najveće hitove iz njihove 30 godina duge karijere, a na Ušću ćemo zajedno sa Dejvom, Endijem i Martinom po prvi put glasno otpevati Enjoy the Silence, Personal Jesus, Just Can’t Get Enough, It’s No Good…
Ulaznice za koncert Tuborg predstavlja Depeche Mode u prodaji su online na Gigstix.com kao i u Corner šopovima širom Srbije. Ulaznice za parter iznose 3990 dinara, fan pit 5990 dinara i VIP 9900 dinara. Sve detaljne informacije o ulaznicama i prodajnim mestima mogu se pronaći na sajtu www.gigstix.com.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti